BOS in De Grolsch Veste

FC Twente speelde op zaterdagavond 21 oktober een thuiswedstrijd tegen Roda JC. De Bleek Ondernemers Sociëteit was hierbij aanwezig. Kitty Volmerink (secretaris BOS) was aanwezig en vertelt over de geslaagde avond in het stadion.


 

Om 19.15 uur gingen de deur van De Grolsch Veste open en konden de eerste genodigden van de BOS naar boven. De TOS-ruimte is de afgelopen weken verbouwd en we konden genieten van de nieuwe, gezellige ambiance. Er zijn in de totaal nieuwe TOS Lounge nieuwe ruimte diverse plekken waar je kan zitten; kleine zitjes, maar ook lekkere loungeplekken en mooie hoge tafels.

Om 20.00 uur werd de nieuwe TOS-ruimte officieel geopend door de voorzitter, Coen Brinkman. Het eerste officiële bokbiertje werd uit het vat getapt en met een sabel werd de fles champagne open gesabeld. Ook was er een thema deze avond: Oktoberfest. De bediening liep in lederhosen en dirndels en na afloop van de wedstrijd was er gemütliche live musik. Er werden rijkelijk bokbiertjes getapt en lekkere wijnen geschonken.

De wedstrijd werd door FC Twente gewonnen met 3 – 0, dus dat was helemaal reden voor een feestje! Tot een uurtje of één ging het gezellig door in De Grolsch Veste.

Voor alle foto’s van deze avond verwijzen we graag naar de Facebook pagina van de TOS Businessclub. Met dank aan Carolien Abbink-Kortman zijn er vele mooie foto’s van deze avond te bekijken.