FACILITEITEN

In de wijk Twekkelerveld beschikken wij over een prachtige accommodatie die dagelijks geopend is. Er wordt niet alleen gevoetbald in de avonden en weekenden. Op alle dagen is er van alles te beleven en is iedereen van harte welkom. Onze partners maken gebruik van ons Ontmoetingspark, in de kantine is er altijd de mogelijkheid om een hapje te eten, de velden kunnen voor vele sportieve activiteiten ingezet worden en Het Paviljoen biedt de mogelijkheid om vergaderingen en bijeenkomsten te organiseren.

HET PAVILJOEN

Het clubgebouw ‘Het Paviljoen’ is de blikvanger op onze accommodatie en bestaat sinds 1940. Nog steeds is dit dé plek waar leden en bewoners van de wijk samen komen. Naast de functie van een voetbalkantine biedt het ook ruimte aan diverse groepen om verschillende activiteiten te ontplooien.

In de voetbalkantine van v.v. Rigtersbleek hangt een gezellige sfeer. Een plaats aan de bar, bijpraten aan de statafels of een plek aan één van de vele tafels; voldoende mogelijkheid om samen met anderen de tijd door te brengen in het clubgebouw. Uiteraard is het mogelijk om even te ontspannen aan de tafelvoetbaltafel, een potje darten of samen een wedstrijd bekijken op het grote scherm. Op zonnige dagen is het ook mogelijk om plaats te nemen op het terras en voor de kinderen is er een springkussen en speeltuin.

Er is een ruim assortiment aan eten en drinken verkrijgbaar in de kantine. Daarnaast is het mogelijk om dagelijks te genieten van een heerlijke lunch of een warme maaltijd op doordeweekse dagen. 

 

VERGADEREN & ONTMOETEN

Op de bovenste verdieping van Het Paviljoen bevindt zich de bestuurskamer, ofwel ‘Fillament Lounge’. Op de begane grond is de ‘Digi-ruimte’ die eveneens multifunctioneel inzetbaar is. De ruimtes worden ingezet voor vergaderingen, bijeenkomsten, werkplekken, ontvangsten en wedstrijdzaken. Voor leden en niet-leden is het mogelijk om de ruimte te gebruiken. 
 
Voor groepen hebben we zowel op de beneden- als bovenverdieping van Het Paviljoen ruimten voor diverse bijeenkomsten. Bedrijfslunches, sportieve activiteiten, personeelsfeesten en vergaderingen zijn enkele opties die wij bieden. Interesse in het gebruiken van onze accommodatie? Neem contact op met onze Ontmoetingsclustermanager.

Overige service 
De accommodatie beschikt over een beamer en projectiescherm.

Gratis wifi.
Pinnen in de kantine is mogelijk én gratis. Ook is er de mogelijkheid om contactloos te betalen.

SPORTVELDEN

Het hoofdveld van Rigtersbleek ligt centraal op het terrein en is een kunstgrasveld. Daarnaast liggen er nog drie speelvelden (natuurgras) die geschikt zijn voor wedstrijden en trainingen. Ook is er een klein kunstgrasveld die dient als trainingsveld; dit veld is in de zomer van 2017 volledig vernieuwd.

Naast de voetbalvelden beschikt ons Ontmoetingspark ook over een beachvolleybal veld, een klimbos en een footgolf parcours. 

CONTACT 

 Meer weten over de reserveringsmogelijkheden van onze faciliteiten? Sonja wisselt graag met jou van ideeën!

Ontmoetingspark / Thuis @

Sonja Lassche

PLATTEGROND

TRIBUNEGEBOUW

In 2015 is er een nieuwe tribune gebouwd op onze accommodatie en deze is aan het begin van het seizoen 2015-2016 in gebruik genomen. De nieuwe tribune biedt plaats aan 280 toeschouwers. Rondom de tribune zijn vele faciliteiten die ook allen vernieuwd zijn.

Op de eerste verdieping zijn acht kleedkamers, waarvan twee extra veel ruimte bieden. Kleedkamer 1 is een bijzondere kleedkamer, deze is namelijk volledig ingericht met een FC Twente uitstraling. Op de tweede verdieping zijn nog eens acht kleedkamers.

Naast de kleedkamers is er het volgende te vinden in het gebouw: een ballenhok, een wasruimte, een professionele verzorgingsruimte, materiaalruimte, toiletten en een prachtige radiokamer (tevens wedstrijdsecretariaat) met volledig uitkijk over de sportvelden. In het gebouw is eten en drinken verkrijgbaar uit de automaten.

OPENINGSTIJDEN

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag/Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek

G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede
T. 053 – 435 92 39

Tonen in Google maps

Gebruiksvoorwaarden

Privacy Policy