BLEEK ONDERNEMERS SOCIËTEIT (BOS)

De Bleek Ondernemers Sociëteit (BOS) is een businessclub die in het leven is geroepen om voetbalvereniging Rigtersbleek te ondersteunen in haar ontwikkeling. Projectmatig worden er middelen beschikbaar gesteld aan de amateurvereniging in de wijk Twekkelerveld met als doel de leden van de vereniging en de club in het geheel te laten groeien en zo een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke doelen. De BOS ondersteunt namelijk de wijze waarop Rigtersbleek haar beleid voert en hiermee aantoont dat zij meer is dan een voetbalvereniging. 

Voor de bedrijven die de vereniging ook een warm hart toedraagt en eveneens een bijdrage wil leveren aan de maatschappelijke doelen van de club is het mogelijk om lid te worden. De investering die het bedrijf doet door lid te worden komt grotendeels ten goede aan de projecten voor De Bleek en daarnaast profiteren leden uiteraard ook zelf van het lidmaatschap.

LIDMAATSCHAP

De BOS telt ruim veertig leden op dit moment. Lid worden van de BOS houdt daardoor automatisch in dat het bedrijf onderdeel uitmaakt van een breed netwerk van bedrijven uit regio Twente. Door middel van diverse activiteiten gedurende het seizoen zorgt de BOS ervoor dat de leden met elkaar in contact komen; business-to-business contacten op een informele wijze om elkaar te leren kennen en zo een mogelijke samenwerking of kennisuitwisseling tot stand kunnen te brengen.

De activiteiten die worden georganiseerd zijn onder andere de jaarlijkse sponsoravond op het sportpark van Rigtersbleek, een weekend weg en diverse bijeenkomsten op onder andere locaties van de leden. Bij diverse activiteiten wordt de mogelijkheid geboden aan de leden om zichzelf te presenteren als bedrijf aan de andere leden. Deelname aan de activiteiten kan standaard met minimaal twee personen van het bedrijf.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 750,- (excl. BTW) per jaar. Deze bijdrage komt voor een deel ten goede van v.v. Rigtersbleek en daarnaast worden hiermee de vele activiteiten gefinancierd. Naast de activiteiten en de maatschappelijke bijdrage biedt de BOS het bedrijf ook de mogelijkheid om zichzelf te presenteren. Niet alleen tijdens de bijeenkomsten is er de mogelijkheid om u als bedrijf te presenteren, maar de leden krijgen ook een vaste reclame-uiting op Sportpark Rigtersbleek (sponsorbord langs het veld en een vermelding in Het Paviljoen).

CONTACT

De BOS is te bereiken per email, door een mail te sturen naar bos@rigtersbleek.nl

Cindy Termijtelen

Voorzitter

Maurizia Kampman

Secretaresse

Dicky Schreinders

Penningmeester

Ronny Brinks

Algemeen bestuurslid

OPENINGSTIJDEN

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag/Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek

G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede
T. 053 – 435 92 39

Tonen in Google maps

Gebruiksvoorwaarden

Privacy Policy