365 nieuwe dagen en dus 365 nieuwe kansen…..

Ik had graag onze nieuwjaarsreceptie met deze woorden afgetrapt en samen het glas geheven op een mooi nieuw jaar, waarbij we elkaar alleen maar heel veel goeds, geluk, gezondheid en Bleek-gezelligheid toe konden wensen.

Maar helaas ziet de werkelijkheid er ook dit jaar weer een beetje anders uit.

Aanstaande zaterdag zouden wij traditiegetrouw elkaar weer treffen in ons paviljoen.

Daar waar oude bekenden elkaar weer tegen zouden komen op het veld i.v.m. het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi, de wat mindere sportievelingen (om welke reden dan ook😉) aan het veld zouden staan en de rest zich bij de nieuwjaarsreceptie zou voegen voor de prijsuitreiking, met een hapje en een drankje.  Dit zou een mooi begin moeten worden van het nieuwe jaar. Maar ook dit jaar zitten we weer in de fase van uitstel.

 

Ik had dan ook graag iedereen langs deze weg uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie, maar dat wordt een beetje lastig als er een datum ontbreekt.

Ondanks dat blijven we positief en hopen wij volgende week iets meer te horen over de maatregelen en wie weet, zitten daar weer wat versoepelingen bij zodat wij in welke vorm dan ook, ergens het glas weer fysiek samen kunnen heffen.

Gelukkig hebben we ook goed nieuws zo aan de start van het nieuwe jaar:

 

Met het vertrek van Mete, hebben Tom Slotman en Mattijs van den Berg zich gelijk bereid gevonden om onze mannen uit het eerste te begeleiden en te trainen. Daardoor kon alles gewoon doorgaan en hebben zij met elkaar de rust bewaard in het team en het samen goed voortgezet.

 

Vanuit het bestuur zijn wij dan ook dankbaar dat zij deze taak samen hebben willen oppakken en met ons hebben meegedacht over de invulling van dit seizoen. Samen vormen zij dus het duo wat dit seizoen hopelijk ons eerste naar een mooi resultaat gaat brengen.

Dit wilden wij op gepaste wijze kenbaar maken tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar in overleg met de mannen is nu gekozen om dit langs deze weg met iedereen te delen.

 

Wij willen Tom en Matthijs dan ook heel veel succes en plezier toewensen met onze jongens en kijken uit naar alle mooie wedstrijden die er gaan komen en de daarbij behorende punten.

Ondanks de zaken die nu even niet kunnen of mogen, starten we volgende week ook weer met de trainingen in de onderbouw en middenbouw tot 18 jaar.

En wordt er ook nagedacht over vormen waarbij er op basis van de nu nog geldende maatregelen creatief gesport en getraind kan worden. Gisteren werd al bekend dat de scholen volgende week weer opengaan en dat vanaf 11/1 de jeugd tot 18 jaar tot 20.00 mag sporten in de buitenlucht. Hierover binnenkort meer via de bekende kanalen per team via leiders en trainers.  Wat betreft de faciliteiten blijft alles nog dicht tot nader orde, maar hopelijk komt daar ook snel verandering in.

 

Voor nu wil ik afsluiten met de allerbeste wensen voor 2022. Namens het bestuur en mijzelf wens ik iedereen & degene die ons lief en dierbaar zijn, heel veel geluk, liefde en vooral gezondheid toe.

 

Warme groet & blijf gezond!

 

Sara Nijenhuis

Voorzitter v.v. Rigtersbleek