Op dinsdagavond 12 december vond de laatste keeperstraining plaats voor de winterstop. Na een pittige en leuke training werd er ter afsluiting in Het Paviljoen gezamenlijk genoten van een patatje, een frikandel en wat te drinken. Patrick van den Berg, hoofd jeugdopleiding, blikt terug op een mooie eerste seizoenshelft en kijkt ook alvast vooruit naar het nieuwe jaar.  

“Onder leiding van keeperscoördinator Stephan Louwman en de keepertrainers Dylan Bos, Frank van der Veen en Nick Louwman zijn er in de afgelopen periode aanzienlijke stappen gezet in de jeugdopleiding specifiek voor keepers. De opkomst van de trainingen was bijzonder goed. En ook de begeleidende rol op wedstrijddagen specifiek voor de keepers werpt zichtbaar zijn vruchten af.  De bindende factor in deze is een groot compliment naar Stephan Louwman en zijn trainers.

2017-12-12-PHOTO-00000005.jpg

Door deze goede wisselwerking tussen keepers, trainers én ouders/begeleiders gaan we met elkaar een vervolgstap maken. Vanaf januari gaan we werken met de VTON keepers module app. De app wordt in januari gelanceerd op de markt en wij zijn als v.v. Rigtersbleek één van de eerste clubs die ermee gaat werken. We gaan een pilot van een half jaar draaien om te kijken of we de keepers nog meer kunnen beïnvloeden in hun ontwikkeling. Namens de technische jeugdcommissie bedanken we de keepers, trainers, ouders/begeleiders en Stephan voor hun inzet.”

2017-12-12-PHOTO-00000015.jpg

Bekijk op Facebook alle foto’s van de afsluitende trainingsavond van de keepers.

Tags:

De 20-jarige Brian Berlijn is op dit moment trainer van de JO15-2. Hij verlengde deze maand zijn contract en zal ook in het seizoen 2019-2020 trainer zijn van dit jeugdteam. 

Brian: “Ik ben dit seizoen trainer geworden van de JO15-2 en nam enkele weken na de start van het seizoen het stokje over van de oude trainer. Nu zie ik veel spelers weer met plezier naar voetbal komen. Ook voetballend gaan we vooruit en dit is terug te zien in het spel.” Op dit moment staat het team op een tiende plaatse in de derde klasse: “We laten het af en toe nog liggen om de drie punten te maken, maar gezien de groei van de spelers willen we na de winterstop zeker mee gaan doen in de top!”.
 
Het is niet het eerste seizoen voor Brian dat hij als trainer langs de lijn staat: “Ik geef al jarenlang training bij de F & E-tjes. Tweeënhalf jaar terug heb ik de stap gemaakt naar de D4 en vervolgens de D3.” Nu staat hij dus aan het roer bij het C2 (JO15-2) team en verlengt hij zijn contract: “Ik vind het een leuke leeftijdsgroep! In de toekomst wil ik, als het wel te combineren is met mijn opleiding, TC3 gaan halen en misschien een selectieteam gaan trainen. Maar op dit moment vind ik het niveau heel erg leuk en heb ik veel plezier als trainer van de JO15-2.”
 
De verdediger is naast trainer ook al jarenlang speler van De Bleek. Al vijftien seizoen speelt hij in het rood-en-wit, voornamelijk in selectieteams. Meerder malen mocht hij een kampioenschap vieren in de jeugd en twee jaar geleden met de JO19-1. Op dit moment speelt Brian in het tweede elftal.
 
Jeugdvoorzitter Wouter du Gardijn over de contractverlening: “Het is mooi om te zien dat onze eigen selectiespelers een jeugdteam trainen. Brian zet zich al jaren in voor de club en hij ontwikkelt zich als trainer. Ik vind het prachtig dat een speler die ooit begon in de F-jes nu in de selectie zit én onze eigen jeugd ontwikkelt om straks ook die stap te laten maken.” 
 
Het beter willen maken is ook de drijfveer van Brian: “Ik vind het leuk om spelers beter te maken. Talentvolle spelers de mogelijkheid bieden om zich verder te ontwikkelen, zodat ze hopelijk door kunnen stromen naar de selectieteams. Ik probeer als trainer er een echt team van te maken en ervoor te zorgen dat de spelers op een voor hun zo’n hoog mogelijk niveau spelen bij De Bleek!”


 
 
 

Vorige week woensdag vertrok Brian du Gardijn met FC Twente O12 naar Zuid-Korea. De oud-speler van Rigtersbleek, die in 2016 de overstap maakte naar FC Twente, speelde daar een toernooi.

FC Twente O12 eindigde als derde op het toernooi in een poule van zeven. Op de website van FC Twente lees je meer over de ervaringen van de talentvolle jongens en zijn er vele foto's te bekijken. 

Bekijk op onze Facebook-pagina meer foto’s van Brian du Gardijn in Zuid-Korea.

2018-02-27-PHOTO-00001900.jpg

Lees ook: Brian naar FC Twente

Tags:

De winterstop is ten einde en ook JO13-5 is weer in actie gekomen. Leider Erwin Kirchjunger deelde met ons hoe het team zaterdag 17 februari begon aan de tweede seizoenshelft.


JO13-5 is na de winterstop begonnen met een lunch. Deze vond plaats in de digiruimte bij De Bleek. Tevens waren er ook aardig wat ouders aanwezig, wat maar weer aangeeft wat een mooie groep het is. Na de lunch speelde we onze eerste wedstrijd die we helaas verloren hebben.

De competitie is weer begonnen en in het weekend van 1 t/m 3 juni is ons voetbalweekend. Dit jaar gaan we naar v.v. Almen.

Wij willen graag Sonja en Caitlin bedanken voor hun hulp tijdens de aftrap van de tweede seizoenshelft in Het Paviljoen! 

Start tweede seizoenshelftJO13-5.jpeg


De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie (5e klasse) werd met 1-5 verloren van GVV Eilermark. Aankomend weekend speelt JO13-5 een uitduel tegen AJC '96 Jo13-2.

Lees ook: Overzicht JO13-5

Tags: ,

Pagina 1 van 23

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmall.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

RSS Feed

Image