JO15-1 derde op toernooi AJC '96

Het team van Ronnie van der Sleen speelde afgelopen weekend een toernooi in Losser. Bij AJC ’96 nam JO15-1 deel aan het tweedaagse toernooi. Lees hieronder het verslag van de trainer.


JO15-1 pakt schitterende 3eplaats op sterk bezet toernooi bij AJC’96.
Afgelopen weekend speelde JO15-1 een 2-daags toernooi in Losser bij AJC’96. 


Na wat korte instructies en mededelingen reden we gezamenlijk met JO13-1 naar Losser, ook zei namen deel aan het toernooi. Na aankomst konden we onze luchtbedden opblazen en onze tent inrichten. Na dit gedaan te hebben konden de jongens lekker hun gang gaan en deelnemen aan diverse georganiseerde activiteiten op het terrein. Rond 00.00 uur was het tijd om te melden bij de tent en konden de jongens en meiden nog even genieten van de dance moves van onze grensrechter Fatih Ok. Rond 01.00 uur was het tijd om onze bedjes op te zoeken, er stond immers een toernooi op het programma.

Na een heerlijk gezamenlijk ontbijt was het tijd om de voetbalkleding aan te gaan trekken voor de eerste wedstrijd. JO15-1 was ingedeeld bij Sportclub Overdinkel JO15-1, LSV JO15-1 & Falke Saerbeck JO15-1 uit Duitsland.

Zaterdag, 1poulewedstrijd
Sportclub Overdinkel JO15-1 (uitslag 0-0)

Met Sportclub Overdinkel JO15-1 hadden we een bekende tegenstander, die we al kenden uit de reguliere competitie. Voor ons niet de gemakkelijkste tegenstander, zeer taai en met een speeltijd van 20 minuten te kort om “kapot” te spelen. We begonnen goed met een schot van Sander, die rakelings langs de paal vloog. Ook Overdinkel kreeg wat mogelijkheden, door goed keeperswerk van onze “ballenvanger” werd er niet gescoord en was het eerste punt binnen. Conclusie: de korte nacht zat nog goed in de beentjes ... ;-) 

Zaterdag, 2poulewedstrijd
LSV JO15-1 (uitslag 0-0)

Ook deze tegenstander kenden wij uit de competitie. De laatste keer dat we tegen ze speelden hadden we terecht van ze verloren. Ook deze wedstrijd ging redelijk gelijk op met de meeste mogelijkheden tot scoren voor ons, toch was het LSV die nog een keer op de lat schoot. Eind uitslag 0-0. Conclusie: niet gescoord, maar ook de “nul” gehouden.

Zaterdag, 3poulewedstrijd
Falke Saerbeck JO15-1 (uitslag 4-0)

Na de eerste twee wedstrijden in de poule kwamen we een Duitse tegenstander tegen met de naam Falke Saerbeck. Zij hadden de eerste twee poulewedstrijden verloren. Na wat rekenwerk wisten we al dat we met minimaal twee doelpunten verschil moesten winnen om door te gaan naar de winnaarspoule. Na dit aan de jongens en meiden verteld te hebben begonnen we aan de wedstrijd. We konden gelijk al zien dat de vermoeidheid uit de beentjes was en werd de vermoeidheid omgezet naar daaddrang. Met enkele fantastische aanvallen werd het 4-0 met doelpunten van Leon (2x), Berkay en Joey. Conclusie; Als tweede door naar de winnaarspoule en het spel werd steeds beter! 

Zaterdag, 1poulewedstrijd winnaarspoule
TUS Saxonia JO15-1 (uitslag 2-0)

Zoals hierboven reeds vermeld als twee door naar de winnaarspoule met als tegenstander TUS Saxonia JO15-1 ook uit Duitsland. Deze tegenstander was de nummer 1 uit een andere poule. Onze jongens hadden echter de smaak te pakken en begonnen gelijk na het fluitsignaal de tegenstander onder druk te zetten. Dit resulteerde meteen in veelvuldig balbezit, vanuit dit balbezit werd er fantastisch gespeeld met soms een hoog Barca gehalte……….De eerste grote kans kwam van het hoofd van Sander de Ruig, die een bal tegendraads inkopte. Helaas voor Sander en ons belande de bal op de lat, gelukkig konden we het goede spel ook vertalen naar twee schitterende doelpunten. De eerste kwam van het hoofd van Berkay (Van Persie achtig tegen Spanje), de tweede was een echte “Jordy van Asselt” aktie: bal aan een touwtje, twee Duitse verdedigers dollen, keeper het bos in sturen en scoren. Conclusie: 2-0 en het was voor de toeschouwers en ons genieten.

Na afloop van de wedstrijden en een verfrissende douche konden we lekker gaan eten en ’s avonds gaan kijken naar een wedstrijd van Oud FC Twente tegen AJC ’96. Na afloop van deze wedstrijd werd er een heerlijk feestje gebouwd in en rondom de kantine van AJC. Rond 00.00 uur was het echter weer tijd om te gaan verzamelen en nog even gezellig met elkaar (inclusief JO13-1 + begeleiding) wat tijd door te brengen ... helaas waren de dance moves van Fatih op!!!

Na de korte nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de nacht van zaterdag op zondag nog een bijzondere wending ... rond een uur of 1 ’s nachts werden wij door de security dringend (overigens terecht) verzocht om uit de tent te komen en richting kantine te gaan. Er werd namelijk zwaar onweer verwacht. Na een klein uurtje was de grootste dreiging verdwenen en mochten wij richting de tent om te gaan slapen ... ondertussen was het 02.30 uur. Na enkele uurtjes slaap ging de wekker om 8.00 uur. We zouden immers om 8.30 uur aan het ontbijt zitten. Na het wederom heerlijke ontbijt wedstrijdkleding aan en begonnen we aan dag twee.

Zondag, 2poulewedstrijd winnaarspoule
Vitesse Delft JO15-1 (uitslag 2-1)

Na de eerste overwinning in de winnaarspoule van gisteren stonden we er goed voor, de jongens en meiden waren dan ook vastbesloten om de goede resultaten voort te zetten. Het was inmiddels weer erg warm geworden, desondanks gingen onze toppers voortvarend van start en creëerden enkele kleine kansjes. Toch was het Vitesse Delft die op een 0-1 voorsprong kwam na 7 minuten spelen, dat het met onze veerkracht wel goed zat bleek 3 minuten later toen Jordy de gelijkmaker liet aantekenen. De wil om wedstrijden winnen hadden we vorige week op het toernooi in Zwolle al gezien en ook nu was dat genoeg voor de overwinning, Leon maakte de 2-1 in de 15minuut. Conclusie: 6 uit 2 en een finale in het verschiet.

Zondag, 3epoulewedstrijd winnaarspoule
Veendam 1894 JO15-1 (uitslag 0-1)

De derde wedstrijd in de poule ging het erom, finale of strijden om plek 3 en 4. Onze tegenstander had ook twee wedstrijden gewonnen in de winnaarspoule, maar had een doelpunt meer gemaakt. We moesten dus winnen. Prima, want de intentie om elke wedstrijd te willen winnen hadden we het hele toernooi al. Dat we niet de minste tegenstander hadden wisten we al, maar ook tegen deze tegenstander waren wij minstens zo sterk. Tegen de fysiek sterke ploeg konden we echter niet komen tot uitgespeelde kansen, met het uitgangspunt dat we moesten we winnen hebben we alles op alles gezet en gingen we nog aanvallender spelen. Helaas bleek de tijd tekort en liepen we in de laatste minuten nog tegen een counter aan; 0-1. Dit was ook de eindstand. Conclusie: Eigenlijk verdiend om de finale te spelen, maar net niet genoeg geluk en spelen om plek 3 en 4.

Zondag, wedstrijd om plek 3 en 4
SV Kampong JO15-1 (uitslag 1-0)

Tegenstander om plek 3 en 4 was SV Kampong JO15-1 ... nee, niet tegen de hockeyclub :-). Na de vele wedstrijden, vermoeidheid en warmte was dit de laatste wedstrijd in het toernooi en tevens de laatste met deze groep. Na de teleurstelling om niet de finale te spelen wilden we toch het beste er nog uit halen en plek drie proberen te pakken. We gingen er dan ook weer vol voor, na wederom een goede wedstrijd leek het er op dat we op het nemen van penalties zouden afstrevenen, Leon had daar echter geen zin in en besloot om in de laatste seconden van de wedstrijd maar de 1-0 binnen te schieten. Hoppa derde plek!!


Na een jaar van Ups en Downs in de competitie hebben we de laatste weken een sterke progressie gezien bij iedereen met als prettige bijkomstigheid het winnen van het toernooi bij SVI in Zwolle en deze 3eplek in dit zeer sterke deelnemersveld. Wij hebben als begeleiding ook erg genoten van het supergezellige en sportieve weekend, zoals we al tegen jullie gezegd hadden……..we zijn trots op jullie en weten zeker dat jullie dit weekend nooit zullen vergeten!!!

Richard de Boer en Pieter van Hemert,  jullie ontzettend bedankt voor het organiseren voor dit prachtige weekend! Dankzij jullie hebben de jongens, meiden en wij een onvergetelijk weekend gehad! Frank van Delden, bedankt voor het maken van de foto’s afgelopen weekend.

Ook willen we de spelers, begeleiding en ouders van JO13-1 bedanken voor het zeer geslaagde weekend. Het was beregezellig!!!

De volgende spelers gaan volgend jaar over naar JO17-1, JO17-2 of VR1; Amber, Christiaan, Joey, Jordy, Leon, Lex, Lucas, Milan, Raf, Ritesh en Sander. Wij wensen jullie veel plezier en succes. Uiteraard houden we jullie in de gaten en alvast een fijne vakantie.

De volgende spelers blijven in JO15-1 spelen; Berkay, Max, Puck, Stan en Lars. Wij zien elkaar nog de komende weken met de nieuwe selectie. Uiteraard voor jullie ook alvast een fijne vakantie gewenst.

Langs deze weg willen we ook alle ouders bedanken voor de support, rijden naar uitwedstrijden en de leuke attentie die jullie ons gegeven hebben.

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Ronnie van der Sleen
Hendri Roesink
Fatih Ok

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmall.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image