Ontwikkelingen Jeugdafdeling Rigtersbleek

Er wordt in deze winterstop niet stilgezeten. Er zijn diverse ontwikkelingen op het gebied van onze jeugdtrainers. Namens bestuurslid Voetbalzaken Pascal de Wijngaert, die zich onder andere bezighoudt met de Rigtersbleek Academy, een update over de ontwikkelingen tot nu toe.
 
Nadat alle contracten met de trainers van de seniorenteams verlengd werden, en er ondertussen hevig gehoopt wordt op promotie, zijn er ook binnen de jeugdafdeling van onze club de nodige stappen gezet.
 
JO19-1
Inmiddels heeft Richard de Boer een half jaar de jongens van JO19-1 getraind. Hij heeft echter besloten dat hij in de toekomst een andere rol wil vervullen binnen de Rigtersbleek Academy. Richard gaat de speelsters van FC Twente Vrouwen vervangen bij onze JO15-1. Daarnaast gaat hij samen met zijn assistent Frederik Wiecherink ook de trainingen van JO15-2 verzorgen. Na dit seizoen gaan we bekijken hoe Richard, aansluitend bij zijn kwaliteiten, een rol kan blijven vervullen voor de club binnen de jeugdafdeling.
 
Samir van Pieterson is inmiddels aangesteld voor JO19-1. We zijn erg blij met zijn komst als trainer van dit team. Samir is kortgeleden geslaagd voor zijn trainersdiploma en bij JO19-1 kan hij zijn kennis inzetten en zelf ook ervaring opdoen. Binnen De Bleek was iedereen unaniem verheugd over deze stap van Samir. We verwachten dat onder zijn leiding de swung, plezier en drive in het team er zal zijn. Met het team zal Samir er naar streven om minimaal twee teams onder zich te houden om degradatie te voorkomen, mits er nog een halve competitie gespeeld gaat worden.
 
JO17-1
Ronnie van der Sleen is al een hele periode trainer bij De Bleek en op dit moment van JO17-1. De komende maanden zijn voor hem belangrijk om te kijken of en hoe hij zijn trainerscarrière bij De Bleek wil continueren.
 
JO13-1 & JO15-1
Kevin Corte is op dit moment trainer van JO13-1, naast speler van Zaterdag Heren 1. Volgend seizoen schuift hij door naar JO15-1 en zal hierbij assistentie krijgen van Robin Smit. We zijn verheugd met de stap die Kevin ook nu weer gaat zetten. Binnen De Bleek wordt hij gezien als een high potential, iemand die het in het trainersvak ver kan gaan schoppen!
 
Pupillen
In de komende periode gaan we ook de invulling van de pupillenteams goed neerzetten. Hierover zijn al meerdere gesprekken gevoerd. Uiteraard houden we jullie op de hoogte als er ontwikkelingen zijn!  
 
Ambitie
Heb jij ook de ambitie om trainer te worden of jezelf te ontwikkelen als trainer? Neem dan contact met ons op! Er is altijd ruimte voor uitbreiding en zien enthousiaste, gemotiveerde en deskundige trainers graag op onze velden.