Puur struQtuur sponsor Performance Teambox

Het vrouwenteam heeft in Puur struQtuur uit Goor een sponsor gevonden voor de Performance Teambox. Een deel van het totaal benodige bedrag wordt door hen beschikbaar gesteld.

De hoofdtrainer, Patrick van den Berg, is erg blij met de sponsoring van Puur struQtuur: “Dit is goed nieuws voor ons vrouwenteam! Mooi dat beide partijen elkaar hebben gevonden en het is bijzonder om te zien hoeveel overeenkomsten we met elkaar hebben. Puur struQtuur is een bedrijf dat, net als De Bleek, staat voor kwaliteit, structuur en verbetering.”

Het beschikbaar gestelde sponsorbedrag wordt ingezet om uiteindelijk hopelijk de Performance Teambox aan te kunnen schaffen. Patrick: “Om speelsters nog beter te kunnen maken is het van meerwaarde om een gps-tracker te dragen tijdens wedstrijden en trainingen. Meten is immers weten. Speelsters krijgen inzicht in hun eigen prestaties en kunnen individueel inloggen met hun code. Als trainer heb je de mogelijkheid om teamprestaties te volgen en de individuele prestaties te bekijken. Ik kan als trainer dus de prestaties monitoren en onze tactiek bekijken door middel van een zogenaamde ‘heatmap’. In de regio, en waarschijnlijk landelijk, zullen we het eerste vrouwenteam zijn die hiermee aan de slag gaat.”

Naast het vrouwenteam gaan ook andere teams binnen de club profiteren van dit systeem: “De jeugd van Real Madrid gebruikt dit systeem ook. De jeugd van De Bleek zal vanaf aankomend seizoen ook mee profiteren van de Performance Teambox, want samen zijn we Rigtersbleek! Het systeem gaan we dus maximaal inzetten om met elkaar een voorloper te zijn in voetballand. En dan hebben we het over structureel inzetten van de Teambox, voor zowel de vrouwen en jeugd, om verbetering en kwaliteit te bieden aan de leden van club.” 

De club is dan ook dankbaar voor het feit dat Puur struQtuur bereid is gevonden om de ambitie van de trainer, hoofd opleiding en de club in het algemeen te ondersteunen. Het bedrijf staat onder andere voor:

“Samen verbeteringen doorvoeren om de klant nog beter te bedienen.”
“Aandacht voor iedere individuele medewerker om te komen tot de beste teamprestaties.”

Patrick van den Berg: “Dit zijn precies de dingen waar ik als Hoofd Jeugdopleiding en als trainer/coach van VR1 voortdurend mee bezig ben. Ik wil Daniëlle dan ook persoonlijk en namens de club bedanken voor de financiële ondersteuning. Mooi dat we zo de kans krijgen om met de data informatie speelsters en spelers, maar ook trainers, verder te laten groeien in hun ontwikkeling. We hopen in de komende periode nog meer bedrijven te vinden die een sponsorbedrag beschikbaar te stellen voor het aanschaffen van het tracksysteem. Als team doen wij ook ons uiterste best om het geld bijeen te krijgen. Aankomend weekend gaan we een weekend weg en het geld wat we besparen komt ook ten goede van dit systeem.”

Interesse om ook een bijdrage te leveren aan de Performance Teambox? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met Patrick van den Berg.


Lees ook: NLA coaching nieuwe sponsor

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image