UTS Grijpma sponsor tracksysteem

Het vrouwenteam is hard op weg naar het realiseren van een GPS Tracksysteem voor aankomend seizoen. De speelsters zelf zetten zich ook in om het geld bijeen te krijgen. Al eerder konden we NLA Coaching en Puur StruQtuur presenteren als sponsor. Dankzij speelster Milou Olde Velthuis (foto) wordt hier nu UTS Grijpma Verhuizingen Enschede aan toegevoegd.
 
Patrick van den Berg is verheugd met de nieuwe sponsor: “Het is mooi dat de speelster zich hiervoor actief inzetten. Milou heeft via haar vader werk een sponsor gevonden die ons mede ondersteund in het financieren van het GPS Tracksysteem.”


UTS Grijpma is een bedrijf waar de kwaliteiten hoog liggen, net als bij de vrouwenselectie van De Bleek. Milou is blij met deze overeenkomst en bovenal met de voordelen die er gaan zijn voor het team wanneer er aankomend seizoen gebruik gemaakt kan worden het tracksysteem: “Ik vind het mooi dat bedrijven die dezelfde ambities en visie hebben ons willen sponsoren. Hopelijk komen er nog meer sponsorbedragen bij van bedrijven die ons willen steunen in het realiseren van onze doelen. Als speelster vind ik het namelijk gaaf dat we kunnen beschikken over een tracksysteem. Zo kan ik me individueel nog meer ontwikkelen als speelster. Met een tracksysteem kan ik zien waar ik op het veld loop en wat ik op het veld presteer. Ook als team kunnen we ons positiespel bekijken en waar nodig verbeteren, waardoor we als team nog beter kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de hoofdklasse.”


Het tracksysteem is inmiddels aangeschaft door de hoofdtrainer en 50% van de kosten zijn inmiddels door sponsoring gefinancierd. Patrick van den Berg: “Het is fijn dat we financieel ondersteund worden door bedrijven uit de regio in onze ontwikkeling. Ik heb het vertrouwen dat we uiteindelijk de 100% van deze investering terug kunnen krijgen door bijdragen van bedrijven die geloven in onze ambities en doelen én waar ze zich als bedrijf in kunnen herkennen. Ik heb daarom besloten om de investering voor te financieren om de ontwikkeling van de speelster al vanaf het begin van het seizoen te kunnen meten.”


Het tracksysteem levert vele voordelen op voor de speelsters en het team: “Elk trainingsmoment en wedstrijd wordt geanalyseerd door het systeem dat door de speelsters gedragen wordt. Het is goed om te zien dat speelsters nog meer inzicht krijgen in hun prestaties. Milou, een van de talentvolle speelsters in onze selectie, wordt dankzij het systeem bevestigd over haar kwaliteiten en krijgt inzichten door alles wat het systeem meet. Hierdoor kan zij, net als de andere speelsters, groeien als voetbalster.”, aldus de tevreden hoofdtrainer.  
 
Over UTS Grijpma
UTS Grijpma is een verhuisbedrijf die dagelijks verhuizingen verzorgd voor particulieren, maar ook voor bedrijven, instellingen en overheden. UTS Grijpma is een Twents bedrijf dat in 1918 is begonnen als transporteur en inmiddels is uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf. Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige werk is het uitgegroeid tot marktleider in de regio.


Lees ook ... 
NLA coaching nieuwe sponsor
Puur struQtuur sponsor Performance Teambox
Volgend seizoen een tracksysteem bij De Bleek?
Vrouwen seizoen 2018-2019

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image