BOS: Save the date

Voor het nieuwe jaar heeft de Bleek Ondernemers Societeit (BOS) al enkele mooie activiteiten op het programma staan. Via deze weg informeren ze graag haar leden, en potentiele leden, over de data en activiteiten. 


 

Na een geslaagde Sponsoravond met Mirjam Spitholt over Gelukskunde, verheugen wij ons al op de eerst volgende activiteit. We brengen op vrijdag 30 november een bezoek aan FC Twente tegen Jong Ajax. Wil jij als lid van de BOS mee naar De Grolsch Veste? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samen luiden we graag het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsdiner. Op 21 januari vindt dit diner mét bubbels plaats bij Restaurant La Roche in Enschede. Binnenkort meer info over tijd & aanmelding.

Natuurlijk komt er ook weer een Ladies Night op de agenda. Na succesvolle eerdere edities mag dit immers niet ontbreken op de agenda. Voor alle dames verzorgen wij een mooie theateravond in de maand februari/maart. Welke voorstelling we gaan bezoeken blijft nog even een verrassing. Binnenkort maken we de datum bekend en laten we jullie niet langer in spanning over de voorstelling die we bezoeken.

Net als afgelopen jaar hebben we ook in 2019 weer een avond gepland om enkele bedrijven te bezoeken welke lid zijn van de BOS, te weten, Twentec Isolatie BV, Efftink Constructie BV, Nedko, Evenement Vermietung en Stoeten Autoschadespecialist. Dit doen we op donderdag 18 april en ook hierover volgt z.s.m. meer informatie.
Wilt u ook een keer de deuren openen voor de andere leden? U en uw bedrijf presenteren in combinatie met een hapje en drankje? Laat het ons weten en dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden om een bedrijfsbezoek te organiseren!

En wellicht nu al het hoogtepunt van 2019, letterlijk en figuurlijk: een ballonvaart! Op 18 of 19 mei, afhankelijk van de weersomstandigheden, stijgt er vanaf de middenstip op het hoofdveld van v.v. Rigtersbleek een luchtballon op. Een exclusief event, want er kunnen slechts 24 personen mee. Wil jij deze kans niet missen? Stuur dan direct een e-mail terug en meld je aan. Na afloop vindt er nog een gezellig borrel, met uiteraard een hapje, plaats op de Usseler Es. Hier zijn alle leden van harte welkom om aan te sluiten.

Een sportieve activiteit mag uiteraard niet ontbreken! Op zaterdag 6 juli organiseren we weer het jaarlijkse BOS Bedrijventoernooi op de velden van De Bleek. Hieraan kan deelgenomen worden met een BOS-team of een team van jouw bedrijf. Deelname voor de leden van de BOS is gratis. Naast het voetbaltoernooi wordt er uiteraard weer feestelijk afgesloten onder het genot van een etentje en drankjes.

Na de zomervakantie trappen we het nieuwe voetbalseizoen af in De Grolsch Veste. Met alle leden bezoeken we in september of oktober, afhankelijk van het competitieprogramma, een avondwedstrijd van FC Twente.

Om de cirkel rond te maken: op onze vaste tweede woensdag in november noteren we weer de jaarlijkse Sponsoravond!

Noteer de data in de agenda, houd de e-mail in de gaten voor meer informatie én neem contact met ons op voor vragen en/of aanmelding.

Met hartelijke groet,
namens het bestuur van de BOS,

Kitty Volmerink
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

MEER WETEN OVER DE BOS? BEKIJK HET HIER >>> 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image