BOS bedrijvenbezoek op de fiets

Op donderdag 18 april stond er voor de leden van de Bleek Ondernemers Sociëteit (BOS) weer een activiteit op het programma. Ditmaal een actieve, waarbij de deelnemers op de fiets sprongen en op die manier een bezoek brachten aan drie bedrijven.
 
De fietstocht, met een heerlijk lentezonnetje, begon bij Efftink Metaal aan de Marssteden. Hier werden de leden door Anthony en Tessa verwelkomt met koffie en wat lekkers. Kitty Volmerink over het bezoek: “Anthony had oud-werknemer Martijn bereid gevonden om een mooie presentatie te geven over zijn al vele jaren bestaande bedrijf. Zijn overgrootvader is in de 19deeeuw al begonnen met zijn bedrijf aan de Deurningerstraat, waar Anthony ook lange tijd het bedrijf heeft gehad. Na de presentatie hebben we een rondje gemaakt door de grote hal en vertelden zowel Anthony als Martijn diverse wetenswaardigheden over bewerkingen van staal, RVS en aluminium.”

Het tweede bedrijf dat een bezoek werd aangedaan was Autoschade Stoeten. Na de fietstocht kon er eerst een lekker drankje gedronken en werden er diverse hapjes aangeboden. Karel Stoeten heeft vervolgens vol trots zijn mooie bedrijf laten zien. “We kregen enkele kneepjes uit het vak uitgelegd van Karel. Zo ontdekten we dat het uitdeuken echt niet gebeurt met een lepel!”, aldus Cindy Termijtelen. Voor vertrek naar de derde en laatste locatie kreeg iedereen bij vertrek nog een mooie goodiebag mee van Karel en Rianne.
 
Twentec, hoofdsponsor van Rigtersbleek, was de eindbestemming deze avond. Ronald Mues en Peter Schreinders opende speciaal voor de BOS hun café. Cindy: “Velen kwamen hier voor het eerst en waren aangenaam verrast door het gezellige bruine café van Twentec. Het bleef hier na afloop ook nog gezellig tot in de kleine uurtjes!”. Uiteraard kregen de leden meer te zien dan alleen het café. Peter Schreinders gaf een rondleiding door het bedrijf en vertelde onder meer over de processen die plaatsvinden bij Twentec.
 

 

De drie leden die deze avond hun bedrijf open hebben gesteld, een rondleiding hebben verzocht en de medeleden hebben verwelkomt worden bedankt door het bestuur van de BOS. Ook lid Care Catering, die de catering verzorgde op de drie locaties, wordt weer bedankt voor haar goed verzorgde bijdrage!

Bekijk hier alle foto's van de BOS Business Cycling Evening >>> 
 
Namens het BOS Bestuur wensen we iedereen een fijn en zonnig paasweekend! En tot slot willen we jullie uiteraard graag nog attenderen op de volgende activiteiten die op het programma staan voor leden van de BOS.  

Ballonvaart
Op 18 of 19 mei, afhankelijk van de weersomstandigheden, stijgt er vanaf de middenstip op het hoofdveld van v.v. Rigtersbleek een luchtballon op. Een exclusief event, want er kunnen slechts 24 personen mee. Wil jij deze kans niet missen? Stuur dan direct een e-mail terug en meld je aan. Na afloop vindt er nog een gezellig borrel, met uiteraard een hapje, plaats op de Usseler Es. Hier zijn alle leden van harte welkom om aan te sluiten.
 
BOS Bedrijventoernooi
Op zaterdag 6 juli organiseren we weer het jaarlijkse BOS Bedrijventoernooi op de velden van De Bleek. Hieraan kan deelgenomen worden met een BOS-team of een team van jouw bedrijf. Deelname voor de leden van de BOS is gratis. Naast het voetbaltoernooi wordt er uiteraard weer feestelijk afgesloten onder het genot van een etentje en drankjes.

Het nieuwe seizoen
Na de zomervakantie trappen we het nieuwe voetbalseizoen af in De Grolsch Veste. Met alle leden bezoeken we in september of oktober, afhankelijk van het competitieprogramma, een avondwedstrijd van FC Twente in de Eredivisie! Op onze vaste tweede woensdag in november noteren we weer de jaarlijkse Sponsoravond!
 


 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image