BOS Bedrijventoernooi 2019

Zoals elk jaar organiseert de Bleek Ondernemers Sociëteit (BOS) een sportieve activiteit aan het einde van het seizoen. Net als vorig jaar vindt er een Bedrijventoernooi plaats. Een dag waarop alle teams tegen elkaar in actie komen en de dag afsluiten met een BBQ en een feest.

Het toernooi
Op zaterdag 6 juli vindt het Bedrijventoernooi plaats. Om 09.30 uur worden alle teams ontvangen op Ontmoetingspark Rigtersbleek. Vervolgens vinden de diverse speelrondes plaats op de velden van De Bleek. Er wordt 7-tegen-7 gespeeld en een team bestaat uit maximaal 10 personen.
Leden van de BOS kunnen gratis deelnemen met een team. Voor niet-leden geldt een bijdrage van € 100,- per team (max. 10 personen - € 10,- per persoon extra). Dit bedrag is incl. deelname toernooi, bakje bier en de BBQ.

BBQ & feestavond
Na afloop van het toernooi is er een BBQ die wordt afgesloten met de prijsuitreiking. Daarna is het tijd voor feest: een gezellige avond in Het Paviljoen met zanger Nick Hakkers en livemuziek. 
De BBQ en de feestavond is er niet alleen voor deelnemende teams. Alle leden, familie en vrienden zijn van harte welkom! De kosten voor de BBQ bedragen € 7,50 p.p. en de feestavond is gratis toegankelijk!

Aanmelden
Aanmelden voor het toernooi of de BBQ kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor overige vragen kan ook contact opgenomen met de BOS via dit mailadres.