Club van 50

Een mooi initiatief van de vrouwen van De Bleek. Ze hebben op eigen kracht de ‘Club van 50’ opgericht om extra financiële middelen te verzamelen voor de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen onze club. Lees hieronder alle informatie.
 
Waarom?
Om onze wedstrijden te spelen reizen wij bijna iedere zondag het hele land door. We bezoeken onder andere Amsterdam, Alkmaar en Delft. Dit is natuurlijk geweldig, maar door de vervoerskosten hangt er nog wel een prijskaartje aan. Al jaren kunnen wij rekenen op de steun van onze sponsoren. We willen echter niet altijd bij hen aankloppen voor extra financiële steun. Daarom starten we, speciaal bedoeld voor familieleden, vrienden, buren, supporters en de rest die de vrouwen van Rigtersbleek een warm hart toedragen, met een Club van 50.
 
Wat vragen wij?
Met een jaarlijkse bijdrage van €50,- kun jij, alleen of met jouw bedrijf of team, een steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen Rigtersbleek.
 
Wat bieden wij?
Met de rest van de vrienden van de Club van 50 krijg je een vermelding op de digitale schermen op Ontmoetingspark Rigtersbleek. Ook enkele vermeldingen op de social media van Rigtersbleek. Daarnaast zullen we je uitnodigen voor enkele thuiswedstrijden waar uiteraard een hapje en een drankje voor je klaarstaan, en krijg je natuurlijk de eeuwige roem.
 
Info & contact
Ben je enthousiast geworden en wil je graag een bijdrage leveren, of wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.
 
Freddy Haan | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 20825047
Nick Eggert | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 16687309
Achmed Sbaa | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 53581848