Krabbe verlengt contract

Sinds dit seizoen is Otto Krabbe hoofdtrainer van het eerste elftal van Rigtersbleek. Ook in het seizoen 2018-2019 blijft de 36-jarige Krabbe hoofdverantwoordelijk voor de eerste selectie van de club. Hij heeft zijn contract verlengd met een seizoen en maakte dit dinsdagavond officieel bekend aan de spelersgroep. 

Verlenging Otto Krabbe.jpeg

Ivar Hageman, lid van de Hogere Elftallencommissie (HEC): "We zijn erg blij te kunnen delen dat we met hoofdtrainer Otto Krabbe contractverlenging overeen zijn gekomen voor het seizoen 2018-2019. In de afgelopen weken hebben we samen enkele gesprekken gevoerd waarbij beide partijen vanaf het begin de intentie hadden om te gaan verlengen. Reeds in het begin van dit huidige seizoen hebben we met de komst van Otto, en bijvoorbeeld ook met een andere manier van medische begeleiding, een volgende stap gezet in het professionaliseren van de voorwaarden rondom ons eerste elftal. Een andere manier van werken die, los van de positieve resultaten in de eerste seizoenshelft, in onze ogen reeds heeft geleid tot de ontwikkeling van individuele spelers, het team en ook de manier waarop we als club graag willen spelen. Steeds meer zijn diverse spelprincipes, waarop veelvuldig wordt getraind, goed terug te zien in wedstrijden, hetgeen ook leidt tot enthousiasme in de club. Belangrijk voor ons als commissie was ook de input van de spelersraad, die zich unaniem heeft uitgesproken voor deze verlenging met Otto. Voor ons eerste elftal kan de focus nu dus weer op het goed afronden van de eerste seizoenshelft en een goed vervolg in de tweede helft van dit seizoen. Als HEC zullen we ook verder vooruit gaan kijken naar volgend seizoen op basis van onze uitgangspunten en ambities voor de komende jaren. De huidige spelersgroep, de verdere doorstroming van eigen jeugd, Rigtersbleek als springplank en een versterkt prestatiefundament staan hierbij centraal.”

Otto Krabbe (klein).jpgDe Hengeloër is blij met de verlenging van zijn contract bij De Bleek: “Het is mooi dat de club haar vertrouwen heeft uitgesproken en dat we mijn contract hebben kunnen verlengen. We hebben een geweldige groep waar nog veel potentie in zit. Ik kijk erna uit om de groep naar een hoger niveau te brengen. Speerpunten hierbij zullen zijn: belasting & belastbaarheid, tactische, technische en mentale ontwikkeling. Dit moet ervoor zorgen dat we nog aantrekkelijker gaan spelen en dat ook gedurende een hele wedstrijd vol kunnen gaan houden.”

 

Mitchell Zephat kopie.jpgDit seizoen is Mitchell Zephat aanvoerder van het eerste elftal. Hij is tevreden met de nieuwe trainer en ook met de ontwikkelingen die zichtbaar zijn binnen het team. Mitchell: “Otto is een goede trainer die goede oefenstof heeft, waardoor we als team beter worden. Buiten het veld om is Otto een aardige man bij wie je altijd terecht kan. Ik ben dan ook blij dat hij een jaar heeft bijgetekend, omdat wij erop vertrouwen dat hij ons nog beter kan maken en we als groep heel tevreden zijn over de oefenstof. Dit jaar gaan we dan ook voor een periodetitel. Gezien het spel en de resultaten moet dit mogelijk zijn. Een kampioenschap zit er dit jaar denk ik nog niet in. Daarvoor zijn we nog niet stabiel genoeg. Volgend jaar moeten we daar wel vol voor gaan. Wanneer we het team bij elkaar houden en we stabieler worden moet dit ook zeker kunnen.”

Tevredenheid alom met het feit dat ook volgend seizoen Otto Krabbe aan het roer staat. Ook het bestuur van de vereniging onderschrijft dit. Arjan Kampman, voorzitter van De Bleek: “Otto is op dit moment de juiste man op de juiste plaats. Het is prachtig om te zien dat hij werkt met een jonge selectie en ook talentvolle jeugdspeler durft in te passen. Als club vinden wij het van groot belang dat, op welk gebied dan ook, iedereen binnen de vereniging kan werken aan zijn of haar eigen talent én haar krachten optimaal inzet. Kijkend naar de wijze waarop Otto Krabbe te werk gaat en samenwerkt met de betrokkenen rondom de selecties, past dit geheel in de visie van de club. Wij wensen hem dit seizoen veel succes in de jacht op een periodetitel en we kijken uit naar het tweede seizoen met Otto Krabbe als hoofdtrainer.”

Het eerste elftal staat op dit moment op een vierde plaats in de eerste klasse. Er zijn tien wedstrijden gespeeld waarvan er vijf werden gewonnen, drie gelijkgespeeld en twee verloren. De wedstrijd die afgelopen weekend werd afgelast moet nog opnieuw worden ingepland door de KNVB en op 17 december staat de laatste competitieduel van dit seizoen op het programma tegen Heino. Dit duel wordt om 14.00 uur gespeeld op Sportpark Rigtersbleek.


Lees ook …
Krabbe treft oude club BWO
Krabbe nieuwe hoofdtrainer
Overzicht Heren 1

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image