Mete Soygül blikt vooruit

Op maandag 4 augustus start voor onze eerste selectie, Za1, de voorbereiding op de competitie van het nieuwe sezieon. Hoofdtrainer Mete Soygül blikt alvast vooruit …
 
Na een lange bizarre tijd beginnen we weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De groep bestaat grotendeels uit spelers die al jaren binnen de club actief zijn. Vergeleken met afgelopen seizoen zal dit een groot voordeel zijn. Voor een stadsclub als Rigtersbleek is het bovendien uniek dat de groep bestaat uit zoveel eigen spelers. Een hechte groep … dat zal ook onze grootste kracht moeten zijn aankomend seizoen. Het is een hele jonge spelersgroep is, met een aantal ervaren spelers. De balans tussen jonge en ervaren spelers is hierdoor optimaal!
 
Vruchten plukken
Zoals bekend is het prestatievoetbal op zondag opgeheven en focussen we ons volledig op de zaterdagcompetitie.  Afgelopen seizoen was het voor de jonge groep in de eerste klasse zondag zeer leerzaam en nuttig. We hopen hier aankomend seizoen de vruchten van te gaan plukken.  Onze doelstelling is om het hechte team te blijven die we zijn, fit worden en blijven én spelen met een speelwijze die het beste bij ons past.
 
Naar boven
Doordat veel clubs zich richten op het zaterdagvoetbal weten we dat we straks te maken hebben met goede tegenstanders. Sportieve prestatie kunnen we na eerste periode beter inschatten, maar met zo’n groep zullen we zeker onze plek bovenin innemen. 
 
We kijken uit naar het nieuwe seizoen! Ik merk en zie, niet alleen bij mezelf maar ook bij de spelers, staf en de leden, dat we er enorm veel zin in hebben. We hopen samen op een plezierig en sportief seizoen zonder blessures of andere tegenslagen.