Een zevenklapper voor Za4

Op drie oktober speelde Heren 4 haar eerste thuiswedstrijd. Achilles ’12 Za7 kwam op bezoek. Lees hieronder het wedstrijdverslag van trainer Cicilio.


Rigtersbleek Za4 pakt de volle 3 punten! 
6 punten uit 2 wedstrijden en dus een goed begin van de competitie.
 
Opstelling 1-4-3-3
Keeper: Dawey (JO19)
Achterin: Fabio, Dennis, Jarno, Bram ©
Middenveld: Lars, Sam, Mas
Voorhoede: Jeff, Agus, Niels
Wisselspelers: Fabio K, Robin, Teun
Spelers die met za2 mee deden: Daan & Carmo
Geblesseerde spelers: Jamie, Max
 
Voorafgaan aan de wedstrijd mocht ik een verrassing ontvangen van het team als beloning voor mijn inzet voor het team. Ik kreeg een eredivisie 2020-2021 wedstrijdbal. Jongens en staf, bedankt voor dit mooie gebaar!
 
We begonnen de wedstrijd goed en scherp en kwamen verdiend op voorsprong, Agus die goed door zette, doordat de tegenstander achterin de bal niet weg kond krijgen, ging de bal via Agus de goal in. Een goal die hij hard nodig had om zijn zelf vertrouwen goed te doen. Naar mate de eerste helft vorderde werden we slordig in de passing, maar we hadden nog wel de controle over de wedstrijd.
 
Dennis viel helaas geblesseerd uit. Echt heel zuur voor hem! Hij had een basisplek zelf afgedwongen door de laatste weken goed te trainen en te spelen. Nu lijkt het erop dat we hem vier tot zes weken kwijt zijn. Fabio K kwam voor hem in het veld.
 
We gingen ondertussen op zoek naar de 2-0, maar die liet nog op zich wachten. Fabio K viel goed in en er kwam veel gevaar van zijn kant en zelf miste hij nog een kans. Achilles ’12 kreeg af en toe wat mogelijkheden, maar waren niet scherp genoeg in de afronding. Na een goedlopende aanval van onze kant wisten we eindelijk de 2-0 te maken. Mas gaf de bal goed voor en Jeff scoorde zijn vijfde goal van het seizoen. Met deze verdiende stand gingen we de rust in. Ik sprak de jongens aan op wat we beter konden doen en zo begonnen we aan de tweede helft.
 
Achilles ’12 kwam desondanks scherper uit de kleedkamer en de eerste tien minuten van de tweede helft probeerden ze nog niets iets van de wedstrijd te maken. Dit lieten wij niet toe en al snel hadden wij de wedstrijd weer in de hand. Lars mocht de 3-0 op zijn naam schrijven door de bal goed binnen te schieten. We bleven op zoek naar meer goals en die kwamen ook. Agus was twee keer trefzeker en scoorde de 4-0 en 5-0. Voor de 5-0 moet ik Jeff een compliment geven. Hij voelde zich weer fijn, spelend aan de buitenkant. Hij kreeg een goede lange bal en zocht de achterlijn op. Met een ‘Ronaldo actie’ stuurde hij de verdediger zwaar de bosjes in en niet zelfzuchtig en gaf de bal op Agus die daardoor zijn hattrick maakte. Maar Achilles ’12 ging ook nog op zoek naar een goal en dat kregen ze ook. Door een fout achterin moest Fabio ingrijpen en veroorzaakte een strafschop. Dawey, die een goede wedstrijd keepte, zat er goed bij maar kon de goal niet voorkomen.
 
Ondertussen was Robin ingevallen voor Niels, die een redelijke wedstrijd speelde en er even doorheen zat en baalde van de kansen die hij vaak mist. Als trainer had ik dat meteen door en sprak hem even goede woorden toe die hem goed deden. De laatste zeven minuten werd Agus vervangen door Niels. Ik zei tegen Niels: ‘Jij maakt de 6-1!’. En dat gebeurde! Hopelijk helpt deze goal om hem weer meer goals te maken. Voor vandaag was het in ieder geval de mooiste goal, met een assist van Robin. Het bleef hier niet bij. Na weer een goede aanval van het team gaf Jeff hem goed voor op Fabio K, die goed was ingevallen, en de eindstand op 7-1 zette.
 
Natuurlijk waren wij, Cicilio en Mandy, blij met het getoonde spel van het team en de drie punten.


 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmall.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image