Gerrit Polman is dit jaar opnieuw genomineerd voor ‘Clubheld van de Amateursport’. Een mooie beloning voor alles wat hij voor de G-afdeling heeft gedaan en doet bij Rigtersbleek. Een titel die hij meer dan verdient en waarvan wij als club hopen dat hij, met voldoende stemmen van onze leden en andere betrokken, dit jaar de clubheld mag worden.

 

Onze voorzitter Sara Nijenhuis over Gerrit Polman: “Als iemand het G-team zegt, denken we gelijk aan Gerrit. Denken we aan Gerrit, dan denken we aan al die negentig enthousiaste leden en meer dan veertig vrijwilligers. Week in week uit spelen de leden de sterren van de hemel, onder leiding van Gerrit en het team vrijwilligers. De opkomst van de trainingen is bijzonder hoog en vol passie wordt er getraind op onze velden door alle G-teams.”

Elke week zijn de G-voetballeden te bewonderen op de velden, maar ook in Het Paviljoen zijn ze veel geziene gasten: “De derde helft is zeker een pre bij het G-voetbal en dit nooit zonder de hapjes. Met veel plezier kan ik op de maandagavond kijken naar de lol die ze met elkaar hebben na een training. Ik ben dan ook een trotse voorzitter die elke week mag ervaren en zien dat onze G-afdeling de club zoveel plezier en kleur geeft.”

 

 “De G-afdeling maakt het verenigingsleven compleet. Er is geen verschil tussen kampioenen op het veld en in Het Paviljoen. Iedereen mag stralen op zijn of haar niveau. Daar zijn we als club trots op!”


Sara stelt dat Gerrit Polman onze stem dubbel en dwars verdiend: “Eén ding is duidelijk; de plannen van Gerrit en de vrijwilligers zijn groots en het wordt alleen maar mooier! Wij vinden dat onze Gerrit de titel verdient voor alles wat hij, samen met de groep vrijwilligers, heeft betekent voor onze vereniging en het G-voetbal. Dit laatste niet alleen bij De Bleek, maar ook in Twente en daarbuiten. En we weten zeker dat hij voorlopig niet zal stoppen, want hij is nog niet klaar met dromen. Deze inzet, passie en bevlogenheid mag dan eigenlijk ook niet onbeloond blijven en hij verdient de titel ‘Clubheld van de Amateursport’.”

 

KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN >>>
Stemmen is gratis. Door te stemmen maak je kans op mooie prijzen. Ook de club maakt met jouw stem kans op een mooie geldprijs.

 

Het bestuur heeft Pascal de Wijngaert gevraagd om een adviserende de rol te spelen in de veranderingen die spelen rondom het prestatievoetbal binnen De Bleek. We stellen Pascal even voor …
 
De 48-jarige Pascal, geboren en woonachtig in Enschede samen met zijn vriendin Milanda en dochter Isabel, is geen onbekende binnen de club. Al op zijn zevende werd hij lid van De Bleek en doorliep hij alle selectieteams. Daarnaast is hij een aantal jaren jeugdleider en trainer geweest van pupillenteams. Ook nu is hij nog regelmatig op de velden te zien. Hij speelt namelijk zelf in het veteranenteam en fluit bovendien regelmatig wedstrijden.


 
“Rigtersbleek is voor mij gezelligheid, humor, skivakanties … en voetbal. Dit is het verenigingsleven. Ik heb als speler een fantastische tijd gehad in de selectie elftallen. En de toernooiwinsten zoals de Denmark Cup en Rohda Deventer waar we met de JO-19 wonnen van teams uit de eredivisie waren geweldig.
Dit zijn tijden waar ik nu nog met plezier op terugkijk.”


 
In zijn voetbalcarrière speelde Pascal, tijdens zijn studie, bij RCL (Leiderdorp) en UVS Leiden: “Ik heb hier in de eerste elftallen gespeeld. Hier speelde ik destijds al op de zaterdag, de stap die we nu ook gaan zetten met ons Zondag Heren 1 van De Bleek. Ik herinner me nog dat dit een prachtige beleving was met veel toeschouwers langs de lijn en tot ’s avonds laat gezelligheid in de kantine.”
 
De studie die hij volgde naast het voetballen was Psychologie. In Leiden heeft hij ook zijn eerste stappen gezet om deze twee te combineren: “Ik ben me gaan specialiseren als sportpsycholoog met aandachtsveld voetbal. Bij SC Telstar heb ik onder andere stagegelopen om mijn kennis op te doen in dit vakgebied. Sinds 2000 begeleid ik naast mijn hoofdtaken zo’n vijf tot tien topsporters per jaar als sportpsycholoog.” Pascal is ondernemer en doet zijn werkzaamheden vanuit zijn bedrijf ‘De Wijngaert HR Dienstverlening’. Naast psycholoog en sportpsycholoog is hij ook organisatieadviseur en doet hij assessments voor organisaties.
 
Ondanks zijn drukke baan, en de vrijwillige taken die hij al doet voor de club, besloot hij toch nog iets extra’s te doen. “Peter en Wouter kwamen met enkele vragen naar mij toe die aansluiten bij mijn kennis, en dus passende werkzaamheden zijn voor mij. Het staat dichtbij me, het is waar ik goed in ben en wat ik graag doen. Als ik daarmee mijn club kan helpen, dan doe ik dat met veel plezier. Ik ben nu immers ook op een leeftijd dat je dient terug te geven, aan de club en aan de samenleving. Dit is een mooie kans.”, aldus de gemotiveerde Pascal.
 
De vraag die er ligt is voor Pascal is om ondersteuning en advies te geven rondom het voetbalbeleid, met name het prestatievoetbal. Met het besluit dat is genomen om het prestatievoetbal volledig, met uitzondering van VR1, over te hevelen naar de zaterdag, is het van belang om een nieuw lange termijnbeleid te realiseren: “Ik ga zorgvuldig, met verstand en met de drive die de mensen van mij wel kennen me inzetten om een goed beleid neer te zetten voor de vereniging. Eentje waarmee we vanaf volgend seizoen de weg weer omhoog gaan inzetten!”.
 
Binnenkort zal Pascal meer delen over de doelen en ambities die onderdeel uit maken van het beleid, met daarbij ook de wijze waarop dit gerealiseerd moet gaan worden. Net zoals op vele andere fronten is hij in ieder geval ambitieus, heeft hij een heldere visie en oog voor de mensen. Pascal over de toekomst: “Ik wil met plezier en zorg gaan bouwen aan het prestatievoetbal binnen de club. Daarnaast werk ik hard om mijn bedrijf verder uit te breiden; niet in omvang, maar in de dynamiek van de werkzaamheden die ik doe. Ik wil nog meer directieleden en sporters verder helpen, onder andere bij FC Twente, Rigtersbleek en in het Twentse bedrijfsleven. Ik beschouw mezelf bovendien als iemand met visie, die inzicht heeft in wat technologie in het komende decennium gaat brengen. Daar wil ik in de toekomst maximaal gebruik van maken. Voor nu ben ik vooral ook heel blij dat ik met mijn kennis, ervaringen en netwerk de club kan helpen naast het werk waar ik van houd. Ik kijk er naar uit en heb er alle vertrouwen in dat we een mooie toekomst tegemoet gaan met de prachtige club die De Bleek is!”

 

Onze leden hadden de kans om gebruik te maken van een mooie actie van FC Twente. Voor slechts vijftien euro per kaart konden er kaarten besteld worden voor het duel dat aankomende zondag in De Grolsch Veste gespeeld wordt.

Ruim dertig leden hebben gebruik gemaakt van de actie en zijn aanwezig bij het competitieduel tegen Sparta Rotterdam. De kaarten kunnen donderdag- of vrijdagavond afgehaald worden bij bestuurslid Angelique Berlijn. Iedereen die kaarten heeft besteld heeft hier meer informatie over ontvangen per e-mail. Voor vragen kan contact opgenomen met Angelique (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Dankzij deze actie hebben wij als club een mooie kleine bijdrage ontvangen én ook drie officiële Derbystar wedstrijdballen.

Kaarten en ballen FC Twente kopie.jpg

Wij wensen iedereen veel plezier in De Grolsch Veste!


Lees ook ... 
Met Rigtersbleek naar FC Twente

Tags:

Sinds deze maand telt De Bleek weer meer dan 1.000 leden! In de afgelopen maanden mochten we weer vele nieuwe leden verwelkomen. Bovendien was het aantal vertrekkende leden dit seizoen lager dan normaal.

Bestuurslid Monika Dore, verantwoordelijk voor de Ledenservice: “Het was druk in de afgelopen weken op de maandagavond in de digiruimte van Het Paviljoen. Vele nieuwe gezichten liepen binnen om zich aan te melden als lid van onze club. Wie nu hét 1.000ste lid is hebben we niet geregistreerd. Voor ons ook niet zo van belang, want we zeggen niet voor niets ‘Samen zijn we Rigtersbleek!’. De kans is wel groot dat het een heel jong lid is, want mede door de start van het Peutervoetbal zagen we natuurlijk veel ouders met hun peuter zich aanmelden in de afgelopen week.”

 

Pagina 1 van 38

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

RSS Feed

Image