Gerrit Polman is dit jaar opnieuw genomineerd voor ‘Clubheld van de Amateursport’. Een mooie beloning voor alles wat hij voor de G-afdeling heeft gedaan en doet bij Rigtersbleek. Een titel die hij meer dan verdient en waarvan wij als club hopen dat hij, met voldoende stemmen van onze leden en andere betrokken, dit jaar de clubheld mag worden.

 

Onze voorzitter Sara Nijenhuis over Gerrit Polman: “Als iemand het G-team zegt, denken we gelijk aan Gerrit. Denken we aan Gerrit, dan denken we aan al die negentig enthousiaste leden en meer dan veertig vrijwilligers. Week in week uit spelen de leden de sterren van de hemel, onder leiding van Gerrit en het team vrijwilligers. De opkomst van de trainingen is bijzonder hoog en vol passie wordt er getraind op onze velden door alle G-teams.”

Elke week zijn de G-voetballeden te bewonderen op de velden, maar ook in Het Paviljoen zijn ze veel geziene gasten: “De derde helft is zeker een pre bij het G-voetbal en dit nooit zonder de hapjes. Met veel plezier kan ik op de maandagavond kijken naar de lol die ze met elkaar hebben na een training. Ik ben dan ook een trotse voorzitter die elke week mag ervaren en zien dat onze G-afdeling de club zoveel plezier en kleur geeft.”

 

 “De G-afdeling maakt het verenigingsleven compleet. Er is geen verschil tussen kampioenen op het veld en in Het Paviljoen. Iedereen mag stralen op zijn of haar niveau. Daar zijn we als club trots op!”


Sara stelt dat Gerrit Polman onze stem dubbel en dwars verdiend: “Eén ding is duidelijk; de plannen van Gerrit en de vrijwilligers zijn groots en het wordt alleen maar mooier! Wij vinden dat onze Gerrit de titel verdient voor alles wat hij, samen met de groep vrijwilligers, heeft betekent voor onze vereniging en het G-voetbal. Dit laatste niet alleen bij De Bleek, maar ook in Twente en daarbuiten. En we weten zeker dat hij voorlopig niet zal stoppen, want hij is nog niet klaar met dromen. Deze inzet, passie en bevlogenheid mag dan eigenlijk ook niet onbeloond blijven en hij verdient de titel ‘Clubheld van de Amateursport’.”

 

KLIK HIER OM JE STEM UIT TE BRENGEN >>>
Stemmen is gratis. Door te stemmen maak je kans op mooie prijzen. Ook de club maakt met jouw stem kans op een mooie geldprijs.

 

Onze leden hadden de kans om gebruik te maken van een mooie actie van FC Twente. Voor slechts vijftien euro per kaart konden er kaarten besteld worden voor het duel dat aankomende zondag in De Grolsch Veste gespeeld wordt.

Ruim dertig leden hebben gebruik gemaakt van de actie en zijn aanwezig bij het competitieduel tegen Sparta Rotterdam. De kaarten kunnen donderdag- of vrijdagavond afgehaald worden bij bestuurslid Angelique Berlijn. Iedereen die kaarten heeft besteld heeft hier meer informatie over ontvangen per e-mail. Voor vragen kan contact opgenomen met Angelique (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Dankzij deze actie hebben wij als club een mooie kleine bijdrage ontvangen én ook drie officiële Derbystar wedstrijdballen.

Kaarten en ballen FC Twente kopie.jpg

Wij wensen iedereen veel plezier in De Grolsch Veste!


Lees ook ... 
Met Rigtersbleek naar FC Twente

Tags:

Er zijn de nodige veranderingen in de bestuurssamenstelling van de vereniging. Hans Vossensteyn, Claudia Gelevert, Peter Schreinders en Mauro Kampman zijn de vier nieuwe bestuursleden van de vereniging. Al eerder werden zij voorgedragen door het bestuur en waren allen in de afgelopen periode aspirant-leden. Tijdens de ALV werden ze, met goedkeuring van de algemene ledenvergadering, officieel geïnstalleerd. Ook werd Sara Nijenhuis, sinds juli interim-voorzitter, officieel benoemd tot voorzitter. 


 
Hans Vossensteyn
Ik wil graag een aanspreekpunt zijn voor de zaken rondom de jeugdteams en ook wil ik een verdere impuls geven aan het vrijwilligersbeleid van de Rigtersbleek. Zeer belangrijk vind ik het bovendien om de ingeslagen weg om de club financieel gezond te maken te bestendigen.” Lees meer >>>

 
 
Claudia Gelevert
“Ik ben blij dat ik met mijn kennis en achtergrond een bijdrage kan leveren aan de ontwikkelingen van deze mooie vereniging op financieel, sportief en maatschappelijk vlak. Op deze wijze kan ik bovendien waardevolle bestuurservaring opdoen en tegelijkertijd iets terugdoen voor de vereniging met toekomst.” Lees meer >>>

 


Peter Schreinders
Kind van De Bleek zet familietraditie voort door zitting te nemen in het bestuur; zijn vader en broer maakten in het verleden al jaren deel uit van het hoofdbestuur van de club. Lees meer >>>

 


Mauro Kampman
“Het voelt niet alsof ik in de voetsporen treed van mijn vader, want ik ga mij met andere zaken bezighouden. Ik vind het wel mooi dat ik nu de derde generatie ben die in het bestuur van De Bleek zit. Ik zal me dan ook 100% inzetten voor de club!”, aldus Mauro die zich met name bezig gaat houden met de toernooien die de club organiseert en de sponsoring. Lees meer >>> 
  
 


Afscheid
Naast het verwelkomen van vier nieuwe bestuursleden moesten we ook afscheid nemen. Jeroen Kamphuis (finance), Marcel Nijland(voetbalzaken - deze avond niet aanwezig i.v.m. familieomstandigheden) en Arjan Kampman (voorzitter) traden af als bestuurslid. Op een later moment staan we uitgebreider stil bij het afscheid van de voorzitter.

 

Nieuwe voorzitter 
Sara Nijenhuis werd deze avond officieel benoemd tot voorzitter van De Bleek. Op een later moment staan we ook hier uitgebreider stil. 

"Ondanks dat ik geen Bleek verleden heb, weet ik wel dat ik een Bleek toekomst tegemoet ga en dat elke dag ook mijn hart steeds meer rood en wit kleurt. Samen zijn wij Rigtersbleek!" Lees het hele artikel dat wij in juli van dit jaar publiceerden ter aankondiging van de rol van Sara Nijenhuis als interim-voorzitter >>> 

 

 

Bekijk hier de volledige bestuurssamenstelling per 9 oktober 2018 >>> 

Al eerdere informeerden wij jullie over de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het aanvragen en inleveren hiervan (klik hier voor het eerdere bericht). Via onderstaand bericht van onze voorzitter Sara Nijenhuis een uitgebreidere toelichting op het beleid.


Vanaf 1 januari 2019 is de nieuwe meldcode van kracht. Deze meldcode is gericht op hoe om te gaan met grensoverschrijdend (seksueel) gedrag. Dit gaat van intimidatie, mishandeling tot misbruik. Als vereniging zijn wij hier de laatste maanden veel over in gesprek. Wij hebben onder andere twee vertrouwenspersonen aangesteld voor alle leden en hun ouders. Zij hebben de bijzondere taak om, daar waar ouders en/ of leden in gesprek willen, dit ten alle tijde in een veilige setting te laten plaatsvinden. De Vertrouwenscommissie heeft als taak om te reageren op signalen en mogelijke onveilige situatie op ons Ontmoetingspark en/of binnen te teams. Iedereen kan zich dan wenden tot de Vertrouwenscommissie bij vragen, opmerkingen of in het geval van meldingen. Klik hier voor de contactgegevens van onder andere vertrouwenspersonen Kim Rondhuis en Rogier Akkerboom.

Wij vinden het ook belangrijk dat iedereen die zich met hart en ziel inzet voor de club een recente Verklaring Omtrent Gedrag heeft. Daarom heeft iedereen die als vrijwilliger actief is in de afgelopen weken een aanvraag via De Bleek in de mailbox aangetroffen. Op basis van de werkzaamheden die jij doet voor de club kan deze gratis aangevraagd worden. Op het moment dat de VOG bij jou op de deurmat is gevallen, moet deze ingeleverd worden op de club. Dit kan op maandagavond tussen 19:00 en 20:30 uur bij Monika Dore en Angelique Berlijn van onze Ledenservice.

De deadline voor het inleveren van jou VOG is maandag 28 januari. Heb jij jouw VOG voor deze datum niet ingeleverd, dan heeft dit gevolgen voor jouw inzet als vrijwilliger. Dat zou natuurlijk jammer zijn en we hopen dat iedereen ook in 2019 weer langs het veld mag staan, mét een recente VOG. Want wij zijn natuurlijk erg blij met, en dankbaar voor iedereen die zich vrijwillig inzet tot nu toe en hopen dit zonder problemen voort te kunnen zetten in de aankomende jaren. 
 
Nieuw beleid vanaf 1 februari
Op het moment dat iemand zich (vrijwillig) wil inzetten voor onze mooie vereniging, zal er voor de start eerst een VOG-aanvraag worden gedaan. Pas na het inleveren van de VOG kan iemand daadwerkelijk starten. Dit om te voorkomen dat wij mensen aan ons binden die niet altijd van goede wil zijn, maar ook voor het vertrouwen naar buiten toe als het gaat om jonge kinderen, ouders, nieuwe (jeugd)leden en nieuwe medewerkers. Ook op deze manier blijven we samen werken en bouwen aan onze mooie en hopelijk voor iedereen veilige en vertrouwde club.
 
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan hoor ik dit uiteraard graag. Neem hiervoor contact met mij op.

Met sportieve groet,

Sara Nijenhuis
Voorzitter v.v. Rigtersbleek