Aspirant-bestuurslid: Mauro Kampman

Per direct verwelkomen wij Mauro Kampman als aspirant-bestuurslid. De 21-jarige student wordt tijdens de Algemene Ledenvergadering in oktober door het bestuur voorgedragen als bestuurslid van De Bleek. Tot die tijd gaat hij zich alvast verdiepen in de portefeuilles waarvoor hij verantwoordelijk wordt: toernooien en sponsoring.

Mauro is geen onbekende binnen de vereniging en hij heeft dan ook een echt rood-wit hart: “Rigtersbleek roept bij mij vele mooie jeugdherinneringen op. Ik heb er vrienden gemaakt en veel van die vrienden spelen hier nog steeds. Voor mij staat De Bleek dan ook voor vriendschap en gezelligheid.” Eén van de redenen waarom hij ook zelf weer een actieve bijdrage wil leveren aan de club.

Sinds zijn zesde is Mauro al lid van de vereniging: “Ik ben op mijn zesde begonnen met voetballen bij De Bleek tot mijn achttiende. Helaas moest ik toen stoppen, omdat ik het voetballen niet meer kon combineren met mijn school en werk.” Mauro volgt de studie HBO-Rechten aan het Saxion in Enschede: “In september begin ik aan mijn derde studiejaar. Naast mijn studie ben ik vijf dagen in de week te vinden in de sportschool voor krachttraining en werk ik ongeveer achttien uur per week bij Thuisbezorgd.nl als customerservice agent.” Ondanks zijn drukke agenda zal hij, naast bestuurslid, ook weer een actieve rol vervullen binnen de club bij een voetbalteam: “In het verleden heb ik één seizoen de E4 getraind, samen met Dick Schreinders. Ook heb ik regelmatig bardiensten gedraaid. Aankomend seizoen ben ik leider van JO17-1 en na mijn studie hoop ik zelf mijn voetbalschoenen weer aan te trekken en in het rood en wit te spelen in een vriendenteam.”

De stap om per direct toe te treden tot het bestuur lag niet geheel in zijn plannen, maar nadat hem gevraagd is om een bijdrage te leveren aan de club besloot hij de stap te zetten: “Ik wist altijd al wel dat ik graag wat zou willen doen binnen de club, echter leek het mij meer iets voor op een latere leeftijd. Ik had dus in eerste instantie nog niet de intentie om toe te treden tot het bestuur van de club. Toen men bij mij aanklopten met het verhaal dat ze nog iemand nodig hadden voor het bestuur was ik eigenlijk gelijk enthousiast.”

Mauro is de zoon van onze huidige voorzitter Arjan Kampman: “Het voelt niet alsof ik in de voetsporen treed van mijn vader, want ik ga mij met andere zaken bezighouden. Ik vind het wel mooi dat ik nu de derde generatie ben die in het bestuur van De Bleek zit. Ik zal me dan ook 100% inzetten voor de club!”

Voorzitter van Rigtersbleek, en vader van onze aspirant-bestuurslid, Arjan Kampman: “Als voorzitter ben ik zeer verheugd dat een jong lid van onze vereniging zitting wil nemen in het bestuur. Mauro heeft zijn contacten nadrukkelijk in een jongere leeftijdsgroep. Het is van belang om de meningen van hen ook goed op de bestuurstafel te krijgen. Als vader ben ik natuurlijk trots dat hij de stap naar het bestuur maakt. Daar waar ik ooit het stokje van mijn vader over mocht nemen, doet hij dat nu bij mij. Natuurlijk blijf ik hem bijstaan met raad en daad. Ik wens hem heel veel succes!”

Als bestuurslid gaat Mauro zich met name bezighouden met de toernooien die de club organiseert en de sponsoring. In eerste instantie gaat hij zich oriënteren op de taken die er liggen: “Het is voor mij belangrijk om snel inzicht te krijg in wat er allemaal speelt binnen de club, zodat ik vanuit die positie een mooie aanvulling kan geven op het bestuur. Mijn doel is om goed te inventariseren welke toernooien er allemaal al zijn en of daar eventueel aanpassingen aan gedaan kunnen en moeten worden. Daarnaast wil ik kijken of er een aantal extra toernooien georganiseerd kunnen worden bij de club. Ook ben ik voornemens om één lijn te trekken voor wat betreft de organisatie van de toernooien met als doel iets neer te zetten waar iedereen van profiteert en de club door kan groeien. Op het gebied van sponsoring, zowel voor de toernooien als voor de gehele club, zal ik mij gaan richten op de werving van nieuwe sponsoren. Samen met de andere bestuursleden een goed sponsorbeleid neerzetten met als doel om de huidige sponsoren te behouden en een voortdurende instroom van nieuwe sponsoren te realiseren.”

De club wenst Mauro Kampman veel succes!


Lees ook ... 
Arjan Kampman kandidaat wethouder
Peter Schreinders bestuurslid Voetbalzaken
Claudia Gelevert bestuurslid Finance

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image