Wijziging prijzen Eetcafé

Op alle doordeweekse dagen kan iedereen genieten van een heerlijke maaltijd in ons Eetcafé. De liefhebbers nemen toe en we mogen nu wekelijks minimaal 100 eters verwelkomen in Het Paviljoen. Ook de Lunchroom, met heerlijk belegde broodjes, is een smaakvol succes!
 
Met veel enthousiasme en passie worden er hoofdgerechten op het menu geplaatst en vervolgens gekookt door één van onze drie koks. Naast een variërend hoofdgerecht, is er elke dag de keus uit een schnitzel of gehaktbal met rauwkost en frietjes. Uiteraard na afloop met een lekker nagerecht!
 
Iedereen kan aanschuiven, leden en niet-leden, in het sfeervolle eetgedeelte in Het Paviljoen en wordt vriendelijk bediend door onze medewerkers. Dit alles voor slechts een klein bedrag. Vanaf 1 januari 2019 wordt het bedrag verhoogd met 50 cent. Hiertoe zijn wij genoodzaakt in verband met de wijzigingen van het btw-tarief. Voor € 6,50 per persoon (en kinderen voor € 4,50) kun jij ook in het nieuwe jaar blijven genieten van een etentje in Het Paviljoen op doordeweekse dagen tussen 17:00 en 19:00 uur.

Meer info & reserveren >>> 

Volg Lunchroom & Eetcafé Rigtersbleek ook op Facebook >>>