Dick Bunskoek over Stichting Rigtersbleek Beheer

Vanaf 1 september 2019 is er een nieuw bestuur actief voor Stichting Rigtersbleek Beheer. Op 31 augustus hebben Arie ter Riet en George Newby de stukken namens het oude bestuur, inclusief archief en bankzaken, overgedragen aan het nieuwe bestuur van Stichting Rigtersbleek Beheer. Ook is de voorlopige boekhouding afgesloten, zodat de nieuwe penningmeester met een schone lei kan beginnen. Het nieuwe bestuur is vanaf 1 september officieel een feit en bestaat uit Nicole Brueker (voorzitter), Giuseppe Dore (secretaris) en Dick Bunskoek (penningmeester).
 
Over de penningmeester
De dagelijkse gang van zaken is vanaf nu in handen van de 65-jarige Dick Bunskoek. In het voorjaar ging hij met pre-pensioen en ging opzoek naar een manier om binnen de samenleving actief te blijven: “Toen deze functie op mijn pad kwam, via familie Dore waar ik goed bevriend mee ben, was ik meteen enthousiast. Ik ben al 35 jaar inwoner van de wijk Twekkelerveld en alleen daarom al betrokken bij De Bleek. Naast mijn enthousiasme, beschikbare tijd en algemene kennis over zaken kan ik ook met mijn opgedane werkervaring bij drie gemeenten, waar ik juridische functie heb bekleed, hoop ik een mooie bijdrage leveren aan de stichting. Met deze kennis en ervaring vanuit de gemeenten heb ik de contacten en weet ik hoe de zaken lopen betreft beheer van velden, vergunningen en subsidies. Al met al is het mijn doel om de stichting nog sterker te faciliteren dan nu al het geval is.
 
Dagelijkse gang van zaken
Dick is naast penningmeester voornamelijk verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. “Binnen het bestuur nemen we besluiten gezamenlijk via telefonisch of mailcontact. Bij grote beslissingen wordt er fysiek vergaderd en dit zal hooguit tweemaal per seizoen gebeuren. Ook zal ik autonoom beslissingen mogen gaan nemen vanuit het bestuur.”, aldus Dick over zijn rol. Het bestuur heeft de wens en het doel om nauwer samen te werken met het verenigingsbestuur en andere geledingen binnen de vereniging: “Elke bestuursvergadering van de vereniging zal ik aansluiten namens de stichting. Ik fungeer hiermee dus als het ware ook als vicevoorzitter en vicesecretaris.”
 
Prioriteiten
In de afgelopen periode heeft onder andere Dick zich al laten informeren over de stand van zaken en kennisgemaakt met diverse personen binnen de vereniging. Op basis hiervan heeft hij al een aardig kijk op hetgeen in de komende periode belangrijke aandachtspunten zijn: “We willen allereerst de beheerszaken in de kleedkamers en rondom de velden tegen het licht houden en waar nodig reorganiseren. Een hoge prioriteit voor ons is uiteraard het realiseren van het tweede kunstgrasveld op het Ontmoetingspark. Daarnaast gaan we kijken naar de duurzaamheid van de verlichting en de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen op het tribunegebouw.”
 
Dick Bunskoek tot besluit: “Wij, Nicole Giuseppe en Dick, willen het vorige bestuur hartelijk danken voor de correcte overdracht en voor het goede werk dat zij hebben geleverd in de afgelopen jaren. De positie van de stichting is dankzij hen in zeer goede staat!”

 

Contact Stichting Rigtersbleek Beheer  
Contactpersoon: Dick Bunskoek 
Telefoonnummer: +31 6 13526180
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image