Bestuurslid Rogier Akkerboom

Tijdens de ALV op 1 oktober jongstleden werd Rogier Akkerboom officieel benoemd tot bestuurslid van De Bleek. We stellen de 38-jarige Rogier voor.
 
Hij is geboren in Apeldoorn en sinds 2005 is hij lid van Rigtersbleek. Voetballen in het rood-en-wit deed hij helaas slechts een korte periode: “Ik speelde in zondag twee en mocht zelfs mijn debuut maken in het eerste elftal. In 2007 kreeg ik echter een kruisbandblessure en daarmee eindigde mijn voetbalcarrière.”  Een carrière die hij in zijn jeugd begon bij AGOVV en tijdens zijn studieperiode voortzette bij S.V.V.V. Taurus in Delft. Bij deze vereniging deed hij al meer dan voetballen, want hij zat een jaar in het bestuur als wedstrijdsecretaris.
 
Van teammanager naar bestuurslid
Ook bij De Bleek besloot Rogier, na zijn kruisbandblessure, de club niet de rug toe te keren. In tegendeel! Sinds het seizoen 2007-2008 tot en met 2018-2019 is hij teammanager geweest van verschillende elftallen waaronder A1, zondag heren 2, D1 en JO19-1. Dit seizoen vond Rogier het tijd worden voor iets anders: “Na elf jaar een functie als leider/teammanager vond ik het interessant om eens te kijken naar een andere rol binnen de club. Een half jaar geleden werd mij gevraagd om aan te sluiten bij de bestuursvergaderingen om te kijken of daar eventueel een rol voor mij was weggelegd. Ik ben hierop ingegaan en is me goed bevallen!”.
 
Controller
Binnen het bestuur kan Rogier zijn kwaliteiten en ervaringen, opgedaan door zijn studies en werkervaring, goed kwijt. Hij studeerde Civiele Techniek aan de TU Delft en Commerciële Economie op het Saxion. Bij Deli XL in Hengelo is hij in 2005 als magazijnmedewerker gestart en heeft zich gedurende zijn deeltijdstudie aan het Saxion binnen Deli XL opgewerkt tot teamleider commerciële binnendienst. inmiddels onder de nieuwe naam Bidfood is Rogier nog steeds werkzaam op de afdeling commerciële binnendienst. Als bestuurslid is zijn functie ‘Controller’. Hierin ondersteunt hij onder andere Claudia Gelevert bij de financiële zaken: “Daarnaast is het mijn rol, op basis van het vier-ogenprincipe, de financiële stromen te controleren. Ook zal ik zoveel mogelijk data verzamelen en verwerken, zodat ik medebestuursleden kan ondersteunen binnen de verschillende portefeuilles op het gebied van financiën. Het is uiteindelijk mijn doel om alle financiële stromen inzichtelijk te krijgen. Een financiële planning en kalender wil ik maken, zodat alle betalingen soepeler gaan verlopen en dit de komende jaren gaat bijdragen bij de begrotingen om de vereniging financieel gezonder te maken.”
 
De mooiste & gezelligste club
Waarom hij zich met enthousiasme, bevlogenheid en vol motivatie inzet als vrijwilliger voor de club, en dit seizoen als bestuurslid? Daar is Rogier duidelijk over: “De Bleek is in de afgelopen veertien jaar écht een onderdeel van mijn (sociale) leven geworden. Ik heb hier namelijk veel vriendschappen opgedaan en veel prachtige momenten beleefd met de mensen. Deze club is echt de mooiste en gezelligste vereniging van Enschede, en ik draag er graag een steentje aan bij om dit zo te houden!”

 

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image