Mooie acties & Crowdfunding

Beste leden, vrijwilligers, familie en alle betrokken van De Bleek,
 
De afgelopen drie dagen zijn hartverwarmend geweest voor ons als bestuur, en vooral ook voor de hele vereniging.
De reacties die er zijn gekomen om samen de schouders eronder te zetten zijn in 1 woord geweldig!!! Dit maakt ons een vereniging met ballen … niet wegduiken of naar een ander kijken, maar actie ondernemen en helpen.
 
Van paaseierenactie’s tot aan het optuigen van een crowdfunding. Van het in één keer willen betalen van de jaarcontributie tot aan het doneren van opgespaard geld wat anders was uitgegeven in Het Paviljoen. Van het niet hoeven ontvangen van vrijwilligersbijdrage van een aantal trainers, tot aan een mooie actie waarbij er nagedacht wordt over het inkopen van consumptie vouchers/bonnen die later kunnen worden ingediend in Het Paviljoen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Op alle acties en mooie ideeën zeggen wij dan ook met z’n allen, vanuit ons rood witte hart, volmondig: JA!
 
Hoe wij overspoeld zijn door fantastische ideeën en mooie berichten maakt ons alleen maar sterker als club. We hebben met z’n allen immers maar één doel voor ogen en dat is het behoud van onze mooie vereniging en samen gezond, op alle vlakken, door deze crisis heen komen. We willen niets liever dan de poort weer van het slot halen om weer vrij ons complex op te kunnen lopen en weer samen te genieten van de trainingen, spannende voetbalwedstrijden en alles wat onze club te bieden heeft!
 
Wat gaan we nu concreet doen? Het leek ons goed om een aantal acties nu te laten plaatsvinden en een aantal in de maand mei. Ook omdat we in afwachting zijn en blijven van het RIVM en het Ministerie. We blijven namelijk ten alle tijde anticiperen op alle aangescherpte en mogelijke nieuwe maatregelen voor de komende tijd. Helaas weet niemand hoe lang dit nog gaat duren …
 
Acties
Voor deze week heeft iedereen via onze Facebook, Instagram en Twitter kennis kunnen nemen van de paaseierenactie. Petra Altena, Monika Dore en Stephanie Pelle verkochten pakketten, met dank ook aan AH Twekkelerveld. Dit leverde al een mooi eerste bedrag op voor de club en voor de liefhebbers: er zijn nog paaspakketten te verkrijgen bij de dames. In de komende dagen gaat er nog een mooie actie van start onder leiding van onze erevoorzitter Gerrit Pieters; deze actie wordt gecommuniceerd in alle groepsapps.
 
Crowdfunding • Samen zijn wij Rigtersbleek 
Wat we nu ook van start zijn gegaan, mede in verband met de vele verzoeken om een bijdrage te leveren en de club te steunen, is een crowdfunding. Hierop hebben we besloten om op supp.to onder de naam Rigtersbleek de crowdfunding te starten. Iedereen kan hier, individueel of n.a.v. een teamactie of bijvoorbeeld het inleveren van zoveel mogelijk lege flessen o.i.d. geld doneren.
 
Neem een kijkje op supp.to/rigtersbleek voor meer informatie. Hier kun jij jezelf aanmelden als deelnemer en op die manier jouw eigen actiepagina starten; dit kan als team of individu. Ook kun jij één van de al geregistreerde deelnemers steunen door een bedrag te doneren. Klik hier voor een uitgebreide handleiding. Heb je hierover vragen neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Tikkie
Parallel, en op basis van bovenstaande, zal er ook door een groep betrokkenleden die deze actie van harte ondersteunen, berichten en/ of tikkies worden verstuurd naar teamgenoten, vrienden, familieleden, eigen netwerk en andere betrokkenen van De Bleek. Deze groep bestaat uit de volgende personen.
 
Gerrit Polman vanuit Stichting Vrienden van de G
Peter Schreinders vanuit zo1 & za1 en eigen netwerk
Erik Teesink vanuit eigen netwerk
Monika Dore vanuit het bestuur
Monique Elzinga vanuit vrouwen- & meidenvoetbal
Rogier Akkerboom vanuit JO19
Tom Damveld vanuit eigen netwerk
Erik ter Horst vanuit 6e & 7e elftal
Joost du Gardijn vanuit de onderbouw
Hans Vossensteyn vanuit middenbouw
Mauro Kampman vanuit bovenbouw
 
Voor nu rest ons niet anders dan onze enorme trots en dankbaarheid aan iedereen uit te spreken voor het begrip, vertrouwen, inzet en betrokkenheid!
 
Blijf meedenken en ons voeden met mooie ideeën en acties, want we hebben met elkaar nog een lange weg te gaan! Samen zijn en blijven wij Rigtersbleek!
 
Sportieve groet,
 
Sara Nijenhuis
Voorzitter v.v. Rigtersbleek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06-52852725

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image