Bericht van de voorzitter

Het leven bestaat uit een lach & een traan. Af en toe vallen, maar altijd weer opstaan … dit zien wij ook terug in deze bizarre tijd, waar we met z’n allen doorheen moeten en er samen het beste van moeten maken.
 
Het leven vieren kunnen wij als vereniging als geen ander. En in deze periode doen wij dit door met z’n allen op gepaste afstand te blijven en met daar waar kan digitale ontmoetingen. Wij proberen samen nieuwe invullingen te geven aan de ‘normale’ zaken van het leven, en ook als het gaat om de speciale momenten in ieders leven.
 
Vanaf deze plek wil ik iedereen dan ook feliciteren die in de afgelopen weken zijn of haar verjaardag mocht vieren. Alle geboortes van de ‘nieuwe’ Bleek kinderen en kleinkinderen, jubilea op alle vlakken en natuurlijke de bijzondere trouwdagen. We hopen dat iedereen, ondanks de beperkingen die deze tijd met zich meebrengt, het toch een beetje heeft kunnen vieren. Zoals onze erevoorzitter, die afgelopen weekend zijn 40-jarig huwelijk in gezondheid mocht vieren zei: “We maken er het beste van, want er zijn ergere dingen.” En zo is het!
 
Hoe gaat het nu met ons als club?
Op een aantal vragen hebben we nog geen duidelijk antwoorden, maar wij weten dat we dit seizoen helaas niet fysiek en gezamenlijk kunnen afsluiten. Dit zorgt niet voor minder verbondenheid, want voor ons blijft altijd één ding overeind en dat is: ‘Samen zijn wij Rigtersbleek’.
 
Successen
Een gewaardeerd lid gaf mij laatst terug dat juist in moeilijke periodes, en ook tijdens deze coronacrisis, wij naast onze zorgen ook onze successen met elkaar moeten blijven delen. Geweldig advies, want normaal gesproken delen wij als club graag onze successen op het gebied van onze punten en prestaties, maar voor nu is het belangrijk om jullie ook mee te nemen in wat positiviteit als het gaat om wat er in de afgelopen twee weken is bewerkstelligd en opgehaald aan crowdfunding en de eerste twee acties.
 
Met trots kunnen we dan ook mededelen dat er al een aanzienlijk bedrag is opgehaald. De cijfers op een rij …

Onze dank is groot!! En we gaan natuurlijk door, want voor de komende weken staan er weer een aantal nieuwe acties klaar. Hierover later meer.
 
Overige ondersteuning
Wij vinden het ook belangrijk om jullie ook op de hoogte te brengen van alle noodmaatregelen waarbij wij als bestuur op hebben ingezet. We zijn blij dat een aantal zaken zijn toegekend en een aantal lopen nog. We hebben onder andere een beroep gedaan op de eenmalige uitkering van € 4.000,- die vanuit het Rijk is toegekend. Vanuit de KNVB is er ook een helpende hand is uitgestoken in de vorm van het niet innen van de maandelijkse bijdragen van € 2.400,- voor de maanden maart, april en mei. Als laatste hebben wij ook een aanvraag uitstaan in het kader van de loonheffing NOW en hopen dat wij daar ook een tegemoetkoming in mogen ontvangen. Zoals jullie kunnen zien wordt er aan alle kanten meegedacht en gewerkt. Beetje bij beetje moet het op deze manier uiteindelijk goed gaan komen voor onze club.
 
Update
Dinsdag vindt er weer een landelijke persconferentie plaats. Er zal gesproken worden over de stand van zaken rondom COVID19 in ons land. Ook zal het gaan over het al dan niet aanscherpen of wijzigen van de maatregelen vanuit het RIVM in de strijd tegen het coronavirus. Wanneer hier zaken bekend worden gemaakt die op ons als vereniging van toepassing zijn, dan informeren we jullie hier uiteraard z.s.m. over via de site.
 
Voor nu wens ik iedereen een goede week toe.
Hopelijk tot snel in welke vorm dan ook en BLIJF GEZOND!
 
Warme groet,
 
Sara Nijenhuis
Voorzitter v.v. Rigtersbleek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tags: ,
CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image