Coronaupdate: wijzigingen juni

De maand juni is begonnen en we hebben een prachtig zonnig Pinksterweekend. Er zijn landelijk vele wijzigingen en versoepelingen in de strijd tegen het coronavirus. Gedeeltelijk gaan deze ook bij ons plaatsvinden op het Ontmoetingspark.
 
Het is nog te vroeg om te juichen voor een totale openstelling van ons Ontmoetingspark op basis van de RIVM-maatregelen en de nieuwe noodverordening vanuit de Gemeente. Wat wel goed nieuws is, is dat we vanaf 1 juli Het Paviljoen gedeeltelijk weer open mogen stellen en onze terrassen weer in gebruik mogen nemen. Wij hadden gehoopt dit eerder te kunnen doen gezien de horeca openstelling vanaf 1 juni. Op basis daarvan hebben we dan ook het initiatief genomen om in samenwerking met vijftien andere clubs uit Enschede een brief te sturen naar de Gemeente. Nu is er gekozen voor 1 juli en zal aanstaande week voor ons als bestuur dan ook in teken staan over hoe dat eruit moet zien qua fysieke inrichting en aanpassingen in de organisatie. Daar later dus meer over. Tot 1 juli blijft alles dus nog van kracht op basis van onze protocollen, de noodverordening en het leidende trainingsschema.
 
Meer teams gaan trainen
Wat ook goed nieuws is, is dat vanaf juni onze grote vrienden van de G weer gaan starten met hun trainingen. In de afgelopen weken is er goed nagedacht hoe dit vorm te geven qua trainingen en de organisaties eromheen. In overleg met Gerrit Polman zijn we tot een mooie oplossing gekomen en kunnen onze toppers in de eerste week van juni de grasmat weer betreden. Vanaf deze plek wens ik ze heel veel plezier toe en willen we iedereen bedanken voor het geduld en begrip wat in de afgelopen periode is gevraagd van onze leden ouders/begeleiders van onze grote G-afdeling. Vanuit het bestuur van de Stichting Vrienden van de G zal hierover verdere informatie worden verstrekt en het trainingsschema zal ook aan het protocol worden toegevoegd. Het bestuur van Stichting Vrienden van de G zal in overleg met onze Ontmoetingsclustermanager verdere invulling geven aan de organisatie op basis van de RIVM-maatregelen, het toezicht en ons protocol. Dit geldt ook voor de veteranen en het zesde elftal die vanaf juni ook weer op de zondagochtend gaan trainen. Concreet betekent dat ons complex op de zaterdagochtend en zondagochtend beperkt weer wordt opengesteld voor de trainingen van de G, de veteranen en het zesde elftal.

Aanvulling trainingsschema vanaf juni
G1                     |           Maandag, 18.45-20.00 uur
G-Selectie           |           Woensdag, 18.45-20.00 uur
G3, G4 & G5        |           Zaterdag, 10.30-12.00 uur
Veteranen & 6e    |           Zondag, 10.00-11.00 uur


Ledenservice
Dan is de maand juni ook altijd een drukke maand wat betreft de overschrijvingen voor onze ledenadministratie. In goed overleg hebben we dan ook besloten om in juni de ledenservice, weliswaar beperkt, weer fysiek vanuit Het Paviljoen te laten werken. Alleen op tijdsafspraken kunnen (nieuwe) leden zich melden om alle zaken te regelen die nodig zijn voor de in- of overschrijvingen voor het nieuwe seizoen. De openstelling van Het Paviljoen voor andere clubzaken laat dus nog even op zich wachten. Hiervoor zijn wij nog in afwachting van de nieuwe noodverordening die vanaf 1 juli in zal gaan.
 
Als laatste nog wel even een oproep en aandachtspunt voor ons allemaal … Wees respectvol en blijf geduldig naar onze medewerkers, trainers en leden die zich met hart en ziel inzetten voor het toezicht en het goed verlopen van de trainingen. Niemand heeft hiervoor gekozen, maar we zijn en blijven wel afhankelijk van elkaar als we het juiste willen blijven. Dit met als doel volledige en gezonde openstelling van onze mooie club, waar er weer onbevangen genoten kan worden van intensieve trainingen, spannende wedstrijden, spelende kinderen en natuurlijk daar waar we met z’n allen zo naar uitkijken … de gezelligheid van De Bleek op het terras en in ons paviljoen.
 
Voor vragen en of suggesties weet u mij te vinden.
Voor nu wens ik iedereen een gezonde en zonnige Tweede Pinksterdag toe.
 
Warme groet,
Sara Nijenhuis
Voorzitter v.v. Rigtersbleek


 

Tags: ,
CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image