Update corona: 16 juni 2020

Het is alweer even geleden, maar vandaag is het tijd voor een nieuwe update van onze voorzitter m.b.t. de maatregelen in strijd tegen het coronavirus. Lees hieronder de update van Sara Nijenhuis.
 
Beste leden, ouders/begeleiders, vrijwilligers en alle andere betrokkenen,
 
Terras geopend
Aangezien er weer wat wijzigingen doorgevoerd kunnen worden vanaf 1 juli deel ik graag met jullie weer een update. Eén van de wijzigingen is dat ons terras vanaf woensdag 1 juli weer geopend is. Er is op dit moment een team bezig om met creatieve ideeën en gezellige terras-thema’s de poorten ook te openen voor wat Bleek gezelligheid. Zo wordt er bv. hard gewerkt aan ‘Biertuin Rigtersbleek’ waarbij de 1, 5 meter regel goed kan worden gehandhaafd, en dit niet ten koste gaat van de gezelligheid.
 
Jubileum
Ook willen we ons 110-jarig bestaan op 10 augustus niet door Corona laten domineren. We proberen daar een goede invulling aan te geven, aangezien alle ideeën die er lagen voor Corona tot onze spijt niet door kunnen gaan. Goede ideeën en suggesties zijn dan ook welkom en is hierin hulp van leden hard nodig, om er ondanks alles er een onvergetelijke dag en/ of weekend van te maken. Iedereen kan zich melden bij Mauro Kampman of Wouter du Gardijn via app of door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Beperkte opening van Het Paviljoen
In de komende week wordt er vooral ingezet op de inrichting, looproutes en de beste manier van bestellen en bedienen op ons terras. Hierin vallen wij als vereniging onder de noodverordening van de horeca met ons terras en Het Paviljoen. In de media zijn er aardig wat berichten te horen, dat de maatregelen dan ook niet altijd goed toepasbaar zijn. Om verwarring te voorkomen hebben we dan ook besloten om Het Paviljoen in de maand juli alleen open te stellen voor Eetcafé Rigtersbleek en het nog niet open te stellen voor andere doeleinden die onder de horecamaatregelen vallen. Gezien de maatregelen en de noodverordening zoals die er nu liggen, kunnen wij daar namelijk nog niet aan voldoen.
 
Trainersbijeenkomsten & vergaderingen
Wel stellen Het Paviljoen vanaf 1 juli wel weer open voor vergaderingen en trainersbijeenkomsten. Deze moeten dan wel bij de Ontmoetingsclustermanager worden gemeld in verband met tijdsafspraken, aantal personen, het openen en sluiten van Het Paviljoen en andere facilitaire en hygiëne afspraken. Wil jij dus een vergadering of trainersbijeenkomst organiseren? Stuur dan een mail naar Sonja Lassche via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Gele hesjes
Even een puntje tussendoor. Eentje die belangrijk is in het kader van handhaving omtrent de RIVM-maatregelen.
In verband met de duidelijkheid op de velden tijdens de trainingen, is het dragen van de hesjes verplicht voor trainers, assistent-trainers en begeleiders. Dit is noodzakelijk i.v.m. de zichtbaarheid naar buiten toe en richting onze voetbaltoppers op het veld van jong tot oud. De gele hesjes zijn voorafgaand aan de trainingen bij het beheer op te halen en, ondanks dat het niet onze clubkleuren zijn, staat geel ons allemaal in het kader van de gezondheid! 😉
 
Dan willen we iedereen nogmaals op het hart drukken dat op dit moment alleen de mensen die gerelateerd aan de trainingen, begeleiding teams en toezicht, tijdens de trainingen aanwezig mogen zijn op het Ontmoetingspark. Toeschouwers en ouders/begeleiders hopen wij binnenkort ook weer te mogen ontvangen.
 
Wedstrijden onder- & middenbouw
Onderlinge wedstrijden onder- en middenbouw willen wij vanaf juli ook weer op de zaterdagen laten starten. Ondanks dat dit een aardige puzzel is, wordt het ook weer tijd dat onze jongste jeugd weer lekker met elkaar de strijd kunnen aangaan op onze velden. Hiervoor wordt een planning gemaakt en gecommuniceerd via de daarvoor bekende kanalen. Of ouders/begeleiders hierbij aanwezig mogen zijn, blijft nog een vraag aangezien dat tot nu toe nog niet het geval is. Ook hierover hopelijk later meer.
 
Indeling nieuw seizoen
Zoals bekend zijn de nieuwe voorlopige teamindelingen voor het nieuwe seizoen bekend. Ik mag dan ook vanuit het bestuur iedereen bedanken die hier een aandeel in heeft gehad. Elk jaar is het weer een hele klus om dit kloppend te krijgen. Ook wedstrijdzaken heeft met wat hulp, het ook weer voor elkaar gekregen om de veldindeling weer te verzorgen. Al met al gebeurt er veel achter de schermen om het op de velden in het komend seizoen weer goed te laten verlopen. Dank daarvoor!
  
Ondanks dat het elk jaar voor Ledenservice stressen is wat betreft in- en uitschrijvingen, mogen we dit jaar ook dankbaar zijn voor de aanmeldingen van nieuwe jeugdleden. Ondanks Corona kunnen we bovendien concluderen dat er niet meer uitschrijvingen zijn dan gemiddeld t.o.v. voorgaande seizoenen. Dank voor het vertrouwen van onze leden en uiteraard ook van onze nieuwe leden, die we welkom mogen heten binnen onze mooie club.
 
Voor nu is er even genoeg gezegd en geschreven. Volgende week delen wij weer een update, inclusief een nieuwe versie van het protocol, op basis van de nieuwe noodverordening.
 
Ik sluit af met iedereen een gezonde werkweek toe te wensen en voor vragen weten jullie mij te vinden.
 
Sportieve groet,
 
Sara Nijenhuis
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image