Corona-update • kleedkamergebouw onderbouw (t/m JO13)

De trainingen zijn weer van start gegaan voor veel teams. In de aankomende periode staan ook weer de officiële wedstrijden op het programma. Ter voorbereiding hierop hieronder een update van onze voorzitter m.b.t. de maatregelen die gelden.
 
Ter aanvulling op alle maatregelen die al van kracht zijn, hebben we als bestuur ook gekeken naar het gebruik van ons kleedkamergebouw tijdens trainingen en wedstrijden. Op basis van ingewonnen adviezen om ons heen, en kijkend naar collegae verenigingen, hebben wij ook besloten om per direct geen ouders/verzorgers van teams t/m JO13 toe te laten in het kleedkamergebouw. Alle kinderen t/m JO13, ook van de tegenstander, dienen na de wedstrijd thuis te douchen.
 
Geen ouders/verzorgers in het kleedkamergebouw
Waarom deze maatregel? Dit is omdat wij in het gebouw geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen. Hiervoor zijn de gangen en kleedkamers simpelweg niet groot genoeg. Ook zijn wij ons ook erg bewust van de drukte tijdens wedstrijddagen. Op deze momenten zijn er altijd veel ouders/verzorgers en teambegeleiders in het gebouw, naast alle spelers van zowel onze teams als die van de tegenstander. We nemen op deze manier onze verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de veiligheid en gezondheid van alle bezoekers van het Ontmoetingspark.


Teams t/m JO13-1 douchen thuis.
Voor alle andere teams gelden de standaard maatregelen, met name: houd 1 ½ meter afstand!


 
Om dit zo goed mogelijk te coördineren is besloten dat per team (t/m JO13) de leider of trainer aanwezig mag zijn. Hij/zij kan in de kleedkamer bij het team zijn i.v.m. het uitdelen van de kleding en het begeleiden bij het omkleden waar nodig. De ouders/verzorgers wachten aan het veld of nemen plaats op de tribune. Uiteraard ook hier met inachtneming van de 1,5 meter regel. Op het veld en in de dug-out zijn ouders/verzorgers niet welkom. De enigen die hier toegang tot hebben zijn de trainers, leiders, spelers en scheidsrechters van de desbetreffende wedstrijd die erop gespeeld wordt.

 

 

Terras & Het Paviljoen
In Het Paviljoen willen we uit voorzorg ook zo min mogelijk traffic van mensen tijdens wedstrijden en trainingen van teams t/m JO13-1. Ook omdat er een registratieplicht is.
Daarom zal, indien het weer het toelaat, op het terras bediening zijn. Daarnaast wordt er buiten een koffiecounter ingericht waar iedereen koffie, thee en andere versnaperingen kan kopen.
 
Aan de bar wordt dus niet besteld en Het Paviljoen is niet toegankelijk voor leden en bezoekers tijdens de wedstrijden. Gebruik van toiletten staat wel vrij, met inachtneming van de regels en het volgen van de looproutes.
 
Ondanks alle beperkingen, waar we met z’n allen aan moeten wennen, hopen wij op een mooie aftrap en een sportief seizoen voor ons allemaal.
 
Warme groet,
 
Voorzitter v.v. Rigtersbleek
Sara Nijenhuis
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


1Twente

Op 18 augustus was Sara Nijenhuis in de studio van 1Twente en vertelde ze over onze club in tijden van corona.
Hierin ook al een korte vooruitblik op de maatregelen die getroffen moeten worden nu de competitie weer voor de deur staat.
Bekijk hier het hele item >>>