De derby tegen Sportlust Glanerbrug

Aankomende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van onder andere Heren 1 op het programma. Dit is direct een prachtige derby tegen Sportlust Glanerbrug. Een wedstrijd die doorgaans vele toeschouwers zou trekken en een mooie voetbalsfeer op ons Ontmoetingspark zou opleveren. Echter leven we op dit moment in tijden van corona en hebben we dus de RIVM-maatregelen te handhaven. Om die reden gelden er dan ook de nodige restricties waardoor we onder andere slechts een maximaal aantal toeschouwers mogen verwelkomen.
 
In aanloop naar deze derby daarom nog even enkele belangrijke maatregelen op een rij. Deze maatregelen en acties zijn allen in nauw overleg met o.a. de KNVB en gemeente Enschede tot stand gekomen.
 
Supporters
In totaal kunnen we bij dit duel 250 supporters verwelkomen. We hanteren voor de bezoekers een maximaal aantal van 100 personen die welkom zijn op ons Ontmoetingspark om de derby te bezoeken. Bij de Hoofdingang komen twee lijsten te liggen waar iedereen zijn of haar NAW. Lijst één is voor onze eigen leden (150 personen) en lijst twee voor de bezoekers uit Glanerbrug (100 personen). Bij de toegangspoort komen dan ook twee rijen waar eenieder zich bij de juiste rij dient aan te sluiten.
 
Twee gastheren van de club staan bij de Hoofdingang, bij een stamtafel, om dit in goede banen te leiden. Hier is ook direct de mogelijkheid om de handen te desinfecteren. Bovendien is er nog een persoon van de club aanwezig om dit alles in goede banen te leiden en de supporters na registratie de juiste kant op stuurt op het Ontmoetingspak.
 
Op het moment dat er 250 toeschouwers binnen zijn, zijn we genoodzaakt de poort te sluiten. Oproep aan iedereen: kom dus op tijd naar het duel, zorg dat je er voor de aftrap (15:30 uur) bent en volg de instructies op van onze medewerkers, dan kunnen we er samen een mooie wedstrijd van maken.
 
Op het Ontmoetingspark
De rechterzijde van het hoofdveld en de rechterzijde van de hoofdtribune is gereserveerd voor de bezoekers van de tegenpartij. De linkerzijden zijn er voor onze eigen supporters, dit geldt ook op de tribune.   
 
Rondom de wedstrijd is er de mogelijkheid om op het terras en in de Zomertuin plaats te nemen, met in achtneming van de RIVM-maatregelen. De supporters van De Bleek nemen plaats op het terras en de supporters van Sportlust Glanerbrug in de zomertuin. Ook dit wordt weer gecoördineerd door enkele vrijwilligers van de club. Er is bediening aanwezig vanuit Het Paviljoen en iedereen heeft een zitplaats. Na de wedstrijd is de zomertuin gesloten en is er dus ook geen bediening meer en verzoeken we de tegenstander en hun supporters huiswaarts te keren om daar invulling te geven aan de derde helft. Dit is ook besproken met onze collegae bestuurders van Sportlust Glanerbrug. De derde helft is dus gereserveerd voor eigen leden, spelers en staf van onze club.
 
Voorzitter Sara Nijenhuis: “We betreuren enkele maatregelen. We zouden namelijk de gastvrijheid willen bieden zoals men dat van ons is gewend en er samen een mooie derde helft van willen maken zoals dat hoort op de zaterdag. Gezien de ontwikkelingen rondom corona en de maatregelen die wij moeten hanteren zien we echter geen andere mogelijkheid.”
 
Voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust is er de mogelijkheid om koffie en thee te verkrijgen bij de koffiecorner op de route naar het hoofdveld. Tijdens de rust is er op basis van zitplekken en bediening allerlei andere zaken te verkrijgen vanuit de horeca op ons terras en de zomertuin.
 
Het Kleedkamergebouw
De richtlijnen rondom het gebruik van de kleedkamers blijven ongewijzigd. Er zijn duidelijke looproutes aanwezig en er is rekening gehouden met de verdeling van de kleedkamers om zo de 1,5 meter in acht te nemen.
 
Sara Nijenhuis: “Ondanks alle maatregelen hopen we er een sportieve en mooie zaterdagmiddag van te maken op ons Ontmoetingspark! We kijken uit naar de derby en wensen iedereen veel plezier en de spelers succes. En natuurlijk doen we een beroep op ieders verantwoordelijkheid om de regels na te leven en zorg voor elkaar te hebben. Alleen samen kunnen we er een mooie middag van maken, alleen samen kunnen we corona het hoofd bieden.”
 
Sportieve groet,
 
Voorzitter Sara Nijenhuis
namens het bestuur van v.v. Rigtersbleek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

* Er geldt natuurlijk een uitzondering voor onze uitspelende teams. Zij kunnen na telefonisch contact met Wouter du Gardijn de mogelijkheid krijgen om na hun duel nog het Ontmoetingspark te betreden.

 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image