Update corona: trainingen senioren en meer

Afgelopen week gebeurde er weer veel rondom aanpassingen van de maatregelen in de strijd tegen corona. Op onze site deelden wij de update met jullie. In dit nieuwsbericht weer een woord van onze voorzitter, inclusief het goede nieuws dat we vanaf morgen ook de senioren weer de mogelijkheid kunnen bieden om te trainen.
 
Na een week vol verwarring en onduidelijkheden wat betreft de nieuwe RIVM-maatregelen, zijn we als club blij dat er, op basis van strakke afspraken, toch nog getraind mag worden door jong en oud. Na de nodige overleggen, en het helder krijgen van bepaalde maatregelen en hoe die te mogen interpreteren, blijven wij positief en proberen we met elkaar zoveel mogelijk ons best te doen, om iedereen zoveel mogelijk te kunnen laten trainen op onze velden. Met als stip op de horizon: in gezondheid weer met z’n allen kunnen voetballen op onze prachtige velden met publiek erbij!
 
Hervatten trainingen bovenbouw & senioren
Vanaf maandag 19 oktober worden dan ook op de bekende tijden de trainingen weer hervat. Alle trainers en leiders zijn verantwoordelijk voor de invulling van de trainingen op basis van maatregelen zoals ze door het Rijk zijn opgesteld. Alle trainers e/o leiders van onze bovenbouw en senioren elftallen zijn inmiddels, of worden z.s.m., bijgepraat door de eindverantwoordelijken vanuit het bestuur als het gaat om voetbalzaken.
 
Situatie G-voetbal
Onze wens was natuurlijk om iedereen weer te laten trainen op basis van maximale groepjes van vier met inachtneming van de 1.5 meter afstand. In overleg met Gerrit Polman is er echter nu even voor gekozen om met de G-teams wat later te starten. Ook omdat de nieuwe maatregelen moeilijk uit te leggen zijn en dit ten koste kan gaan van het train- en spelplezier van onze G-leden. Alle G-leden worden dan ook via het bestuur van Stichting Vrienden van de G op de hoogte gehouden van alle wijzigingen en hopelijk snelle herstart. Voor vragen verwijs ik u dan ook graag door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Oefenwedstrijden
Wat ook goed is om te weten is dat we voor het weekend, ook in overleg met de onderbouw, hebben gekozen om naast de trainingen ook de gelegenheid te bieden om interne wedstrijden te kunnen spelen. Hoe dat eruitziet qua organisatie en wie tegen wie kan spelen is in onderlinge afstemming van de leiders en trainers van onze onderbouw. Meer informatie hierover kan dus via de leider e/o trainer van het team opgevraagd worden. Zij worden verder geïnformeerd door onze teammanager onderbouw Joost du Gardijn. Voor alle andere teams tot en met JO17 geldt deze mogelijkheid dan ook. De leiders en trainers moeten hiervoor contact opnemen met de teammanagers middenbouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de teammanager bovenbouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 18+ mag er in deze periode geen onderlinge wedstrijden plaatsvinden aangezien dit niet op 1,5 meter; een regel die niet geldt in het contact tussen kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.
 
Voor alle voorgaande en toekomstige coronamaatregelen verwijs ik iedereen graag naar onze algemene Corona pagina voor de wekelijkse updates. Klik hier om rigtersbleek.nl/corona te bekijken >>>
 
Warme groet en blijf gezond!
 
Namens het bestuur,
 
Sara Nijenhuis
voorzitter v.v. Rigtersbleek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 


 

Tags:
CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image