Een boodschap van de voorzitter

Beste leden,
 
Hoe gaat het met ons allemaal? Met deze vraag open ik deze week bewust, want de mededeling van een harde lockdown doet veel met ons allemaal en daarin is het weer schakelen op vele terreinen. Mijn hoop en wens is dat het met iedereen goed gaat en iedereen hopelijk ook een beetje kan uitzien naar de kerstdagen. Ondanks dat we ook daarin zoekende zijn naar een zo goed mogelijke invulling, samen met iedereen die ons lief en dierbaar zijn, al is het in kleine setting.
 
De winterstop staat voor de deur en het wrange is dat we door de situatie de afgelopen periode niet van de competitie hebben mogen genieten met elkaar. Het doet nog steeds pijn om na negen maanden elke keer weer geconfronteerd te worden met ons mooie complex waar wij met z’n allen normaliter nu in de meest drukke en gezellige periode zouden zitten. Elke keer weer een half verlaten complex aantreffen, waarbij de activiteiten (gelukkig op de trainingen na) allemaal zijn afgezegd of niet eens zijn opgestart, doet pijn. Daar waar normaal gesproken de warmte, gezelligheid, uitbundige kerstversiering en vrolijkheid de boventoon voert in Het Paviljoen, is het nu stil en verlopen de nodige werkzaamheden zonder uitbundigheid en uitzicht op een gezellig samenzijn en kerst activiteiten.
 
We zijn natuurlijk blij dat deze harde lockdown er niet voor heeft gezorgd dat ook het trainen niet meer door kon gaan, maar we hadden in de afgelopen weken zo gehoopt op een klein beetje meer. Achter de schermen blijven de raderen draaien en is iedereen op zijn of haar portefeuille of taak bezig met dat wat kan en dat wat nodig is.
 
Hoe moeilijk ook, maar we blijven als bestuur positief uitkijken naar de toekomst, al wordt dat wel steeds moeilijker. Niet alleen omdat we plannen willen blijven maken op voetbalgebied, maar ook kijkend naar onze financiële positie. Door het uitblijven en mislopen van inkomsten, wordt het nu wel heel pijnlijk duidelijk dat een club als de onze niet alleen op basis van contributie kan voortbestaan. Dat wat we met z’n allen willen realiseren komt zo ernstig in het gedrang en onze hoop is dan ook dat er op korte termijn oplossingen komen in welke vorm dan ook, maar ook dat er vanuit onze leden nog energie en ideeën komen om ons hier samen doorheen te slepen.
 
Dit alles, omdat onze wens is en blijft, dat we weer samen aan het veld mogen staan, onbevangen de trainingen mogen geven, ons kleedkamer gebouw weer mogen gebruiken, toernooien mogen organiseren, gezellige Bleek avonden mogen plannen, samen een biertje kunnen drinken in Het Paviljoen en ga zo maar door …
 
Naast hopen en wensen, maken we ons ook zorgen om elkaar. We horen namelijk ook helaas nare en verdrietige berichten vanuit onze club en leden. Het is ons niet allemaal gegeven om zorgeloos het jaar af te sluiten. Mijn gedachten gaan dan ook uit naar al onze dierbare en lieve leden die op dit moment kampen met een groot verlies en gemis, maar ook diegene die in de afgelopen weken en maanden naar bericht hebben ontvangen rondom hun gezondheid en uitzicht op de toekomst. Ook dat hoort helaas bij het verenigingsleven. Daarom wil ik iedereen op het hart drukken te blijven omzien naar elkaar en daar waar kan elkaar bij te staan in welke vorm dan ook. Want alleen samen kunnen we het verschil maken en alleen samen zijn wij Rigtersbleek!
 
Ik wil voor nu eindigen om, namens het bestuur en mijzelf, iedereen te bedanken voor ieders steun, begrip en geduld in deze bizarre tijden en iedereen ondanks alles hele fijne feestdagen toe te wensen en dat we maar mogen uit kijken naar een gezond & gelukkig 2021.
 
Warme groet,
 
Sara Nijenhuis
Voorzitter v.v. Rigtersbleek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image