Corona update maart

Namens onze voorzitter Sara Nijenhuis weer een update over de coronamaatregelen in ons land en de betekenis hiervan voor onze club.
 
We zijn weer een heel klein stapje dichterbij....
Ook al was de versoepeling voor ons minimaal, toch ging de vlag uit toen bekend werd gemaakt dat er vanaf woensdag 3 maart buiten getraind mag worden tot 27 jaar. Het gelukkigst werden we van de maatregel dat er nu ook weer interne wedstrijden gespeeld mogen worden zonder de 1 ½ m afstand te handhaven op het veld. Dit geeft ons namelijk eindelijk de ruimte om ook onze grote vrienden van onze G-afdeling voor een groot gedeelte weer te ontvangen op onze velden.
 
Vrienden van de G
Wij waren blij, omdat voor de G-spelers het vooral heel lastig hebben gehad in het afgelopen jaar. Het was namelijk niet goed uit te leggen waarom ze ineens door corona niet meer konden trainen en voetballen. Doordat de maatregelen zodanig ingewikkeld en niet uit te legen waren voor de meeste G-spelers, hebben wij samen met het bestuur van de G moeten besluiten dat er tot nu toe helaas niet meer getraind kon worden. Het was heel pijnlijk voor de spelers, hun ouders/verzorgers en begeleiders om hierin te berusten, maar het kon niet anders. Wij waren met elkaar verantwoordelijk voor hun en onze gezondheid.
 
Juist de groep waar wij als club zo enorm trots op zijn, is emotioneel het hardst geraakt in het afgelopen jaar. De berichten van ouders/verzorgers logen er niet om en waren heel begrijpelijk. Het verdriet van weer aan de kant staan, niet mee mogen doen en beetje bij beetje door alle beperkingen in een isolement terecht komen heeft veel gedaan met ons en vooral ook met onze toppers van de G. Nu gaan ze het veld weer op en zijn er klaar voor en iedereen heeft er zin in!
 
Om de vrienden van de G weer een mooie start en een goed vooruitzicht te geven hebben we in overleg met het fonds Gehandicapten Sport en Gerrit Polman besloten om mee te doen aan een mooie actie waarbij er op basis van een digitale collectebus geld ingezameld kan worden voor extra activiteiten, materialen of andere zaken. Informatie hierover volgt nog.
 
Voor nu is het belangrijk dat we deze week weer het veld opgaan om samen weer een balletje te kunnen trappen en elkaar weer even te mogen zien en te spreken. Dat heeft iedereen namelijk zo moeten missen!
 
Puzzelen
Er is meer ruimte en ook meer mogelijk. Tegelijkertijd blijft de avondklok. Hierdoor is het zoeken naar een passende invulling op onze sportvelden nog wel een puzzel.
Voor iedereen tot 27 jaar die weer kan en mag trainen is er gezocht naar een goede oplossing en ook de spelers boven de 27 weer welkom in beperkte mate. 
 
Voor alle andere maatregelen die van kracht zijn in de strijd tegen COVID-19 verwijs ik graag door naar onze coronapagina met de laatste update.
Voor vragen of onduidelijkheden weten jullie mij te vinden.
 
Veel succes en sportiviteit gewenst allemaal! We wensen iedereen een fijne en gezonde periode toe en kijken uit naar meer positief nieuws voor ons als club én bovenal voor jullie als leden.
 
 
Warme en sportieve groet,
 
Voorzitter Sara Nijenhuis
namens het bestuur v.v. Rigtersbleek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 
 
 

CONTACT
 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

 
 
Openingstijden 


Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag & zondag | Gesloten 

  

 

pointersmalldiap.png
Route
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

CONTACT
 

Ontmoetingspark 
v.v. Rigtersbleek
G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

communicatie@rigtersbleek.nl
Wedstrijdsecretaris
T. 053 - 435 92 39

pointersmall.png
Openingstijden 

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 


VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 

Contactformulier Contact

Image