Nick, Daniel, Stan, Brian Dokter, Jelle, Dick, Kevin, Issy, Youri, Dylan en Sam Schukkink.

Wissels: Bram, Oussie, Fabian, Floris en Melvin

14de minuut 0-1 – Dylan, assist Sam Schukkink

30ste minuut 0-2 – Youri, kluts

40ste minuut 0-3 – Sam Schukkink, assist Youri

61ste minuut 0-4 – Dylan, assist Issy

Op zaterdag 12 november speelden wij een uitwedstrijd in en tegen Bergentheim. We begonnen de wedstrijd met dezelfde basis elf als vorige week tegen DES. We begonnen vrij slordig aan de wedstrijd, waren onrustig aan de bal en maakten verkeerde keuzes. Bergentheim begon ook een stuk feller dan wij. Na een minuut of 10 kregen wij meer grip, wat al snel in minuut 14 resulteerde in de 0-1 gemaakt door Dylan, na goed terugleggen van Sam. Hierna waren we snel op zoek naar de 0-2. Deze viel in de 30ste minuut, na een vrije bal van Kevin die gekeerd werd door de keeper en voor de voeten van Youri viel, die bal binnen schoot. Nog voor rust maakte we de 3-0 door Sam, na goed voorbereidend werk door Youri.

Na de rust was het voetballend van beide kanten niet best, toch wisten wij nog de 0-4 te maken in de 61ste minuut, Issy gaf de bal goed voor waarna Dylan de bal goed binnen werkte. Hierna kwam wij niet echt meer in de problemen, op 1 grote kans van Bergentheim na, deze werd goed gekeerd door Nick, waardoor wij toch de 0 hielden.

Door deze overwinning pakken wij de koppositie terug van Hellendoorn die dit weekend vrij was.

Zaterdag 19-11

Super Saturday met eerst thuiswedstrijden van ons 2e en 019-1