Visie en missie

Meer dan een voetbalvereniging

Bij v.v. Rigtersbleek houden wij het simpelweg niet bij alleen voetballen. Als ontmoetingspark zijn wij dagelijks bezig met het verbinden van de wijk op verschillende gebieden.
De visie van v.v. Rigtersbleek
Het Ontmoetingspark Rigtersbleek hanteert een visie gebaseerd op drie essentiële werkvormen: ontmoeten, verbinden en samenwerken. Centraal staat de bereidheid om elkaar te ondersteunen, niet alleen op praktisch vlak, maar ook door het delen van inzichten die nieuwe perspectieven bieden.
En onze missie?

Het doel is het bevorderen van de drie essentiële werkvormen door diverse organisaties en initiatieven samen te brengen op één locatie.

Het Ontmoetingspark Rigtersbleek fungeert als een plek waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten en leren kennen. Met toegankelijkheid als centrale waarde en de beschikbaarheid van ondersteuning streven we ernaar een plek te creëren waar iedereen welkom is en waar hulp geboden kan worden wanneer dat nodig is.

Het gemeenschappelijke doel is om elkaar te helpen, ondersteunen, inspireren, adviseren en het sociale netwerk te versterken en te vergroten.

logo-rigtersbleek