De Tiki Taka League

Dé vriendencompetitie van Twente

Op 2 januari 2023 markeert een belangrijk moment in onze geschiedenis, want dat is de officiële startdatum van ons bedrijf. In het eerste kwartaal van 2023 hebben we diverse lokale samenwerkingen tot stand gebracht die een cruciale rol spelen in de geschiedenis van de Tiki Taka League. Met V.V. Rigtersbleek werken we nauw samen om onze deelnemers een unieke ervaring te bieden. Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruik maken van de prachtige velden, de comfortabele kleedkamers en de gezellige kantine. Bovendien kunnen we rekenen op de inzet van fantastische (gediplomeerde) scheidsrechters en de warme gastvrijheid van de mensen op de club.

Verbinding door voetbal

Daarnaast hebben we een waardevolle samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk. Samen zetten we ons in om zoveel mogelijk deelnemers met elkaar te verbinden en in beweging te brengen, vooral de Twentenaren die wel een sportieve boost kunnen gebruiken. Een bijzonder aspect van deze samenwerking is dat FC Twente Scoren in de Wijk kaarten beschikbaar stelt voor de thuiswedstrijden van FC Twente aan de winnaars van de Tiki Taka League. Hierdoor wordt niet alleen het lokale voetbal gestimuleerd, maar krijgen de deelnemers ook de kans om te genieten van het professionele voetbal in de regio.

Deze lokale samenwerkingen zijn van onschatbare waarde gebleken voor de groei en het succes van de Tiki Taka League. Het stelt ons in staat om een uitstekende voetbalervaring te bieden, waarbij we de krachten bundelen met belangrijke partijen in de regio. Samen zorgen we ervoor dat deelnemers zich verbonden voelen en kunnen genieten van sportieve prestaties, gezelligheid en de unieke voetbalcultuur die Twente te bieden heeft.

Bekijk hier de promotievideo

Doe jij ook mee?

Schrijf je in!

De Tiki Taka League is dé vriendencompetitie van Twente, en de ideale mogelijkheid om een lekker potje te voetballen met jouw vrienden, collega’s of studiegenoten! Ben jij er de volgende editie ook bij?

Bekijk de website van de Tiki Taka League en schrijf je in voor de volgende editie!