Entreeopleidingen

In samenwerking met ROC van Twente en Ontmoetingsclusters Enschede bieden wij de mogelijkheid om gratis een entreeopleiding te volgen op ons Ontmoetingspark. 

Een entreeopleiding is er voor mensen die geen schooldiploma hebben en hun kansen op een baan willen vergroten. Het is een assistentenopleiding op MBO-niveau 1, helemaal op maat. Er zijn verschillende opleidingen in de richting entreeopleiding. 

In een entreeopleiding leert men algemene vaardigheden die nodig zijn om in een bedrijf te kunnen werken. De opleiding is een eenjarige praktische opleiding op MBO-niveau 1. Eén dag in de week worden er lessen aangeboden op ons Ontmoetingspark en is er aandacht voor theorie. De opleiding bestaat grotendeels uit leren in de praktijk. De deelnemers aan de entreeopleiding lopen 20 uur stage op het Ontmoetingspark en ook de theorielessen vinden plaats op het Ontmoetingspark. 

Aanmelden
Iedereen die 18 jaar of ouder is en nog geen diploma heeft kan zich aanmelden voor een Entreeopleiding. Na het behalen van een diploma kan men doorstromen naar een MBO-niveau 2 of uitstromen richting de arbeidsmarkt. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan opleiding@ontmoetingsclustersenschede.nl

CONTACT 

 Wil je meer weten over het volgen van een entreeopleiding bij Rigtersbleek?

Onze ontmoetingsclustermanager Sonja praat je er graag over bij!

Ontmoetingspark / Thuis @

Sonja Lassche

OPENINGSTIJDEN

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag/Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek

G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede
T. 053 – 435 92 39

Tonen in Google maps

Gebruiksvoorwaarden

Privacy Policy