SCHEIDSRECHTERS

SCHEIDSRECHTERSCOMMISSIE

Meer dan fluiten alleen

Rigtersbleek is een voetbalclub die zich blijft ontwikkelen. Dit doen we uiteraard op spelersniveau, maar ook mag onze groep scheidsrechters hier niet in achterblijven. Hiervoor hebben Frits Wilbrink en Rahadi Heeg een start gemaakt met de Scheidsrechterscommissie Rigtersbleek (SCR). 

De commissie houdt zich bezig met de ontwikkeling van onze scheidsrechters. Dit betreft scholing op het gebied van nieuwe spelregels en omgaan met wedstrijdsituaties. Deze twee zaken zijn namelijk constant in ontwikkeling en vraagt om een goede aanpak voor zowel de ervaren als de nieuwe scheidsrechter. Ook zorgen we ervoor dat de rol van scheidsrechter diepgeworteld zit in de club. We leggen verbindingen binnen de club, zodat de scheidsrechters niet alleen merkbaar aanwezig zijn tijdens de webstrijden. 

 

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd…

Onze SCR staat in nauw contact met de KNVB, scholingspartners, trainingspartners en de wervingskanalen van nieuwe clubscheidsrechters. Vanuit het arbitrageplan werken we constant aan de verbetering en ontwikkeling van onze scheidsrechters. Kwaliteit op het veld is belangrijk, maar ook langs de lijn dienen we het rood-wit kwalitatief goed te hebben staan. De SCR is er voor scheidsrechters met vragen en wensen om hun werk goed te kunnen doen.

De eerste stappen zijn gezet

Zichtbaarheid en herkenning staan bij Rigtersbleek voorop. Een logische eerste stap was dan ook om zowel onze clubscheidsrechters als G-team scheidsrechters te voorzien van een nieuw tenue dat laat zien dat we Rigtersbleek zijn. Door allen hetzelfde tenue te dragen, dragen we met trots Rigtersbleek uit vanuit onderlinge verbinding. Het is een mooie toevoeging op het spelerstenue in het herkenbare rood-wit.

Kennisdeling en intervisie borgen kwaliteit

Omdat elke scheidsrechter zo zijn eigen ervaringen en kennis heeft over het spel, organiseren we met elkaar thema-avonden. Tijdens deze avonden bespreken we onze verschillende ervaringen en delen we kennis. Ook is er tijdens deze avond ruimte voor scholing.

ONZE SCR-LEDEN

Dave Palts

Voorzitter

Frits Wilbrink

Scheidsrechter

Rahadi Heeg

Scheidsrechter

Eddie Hoogerwaard

Scheidsrechter

Marco Scholten

Scheidsrechter

Wil je meer weten?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega scheidsrechters en vlaggers. Ook ouders van onze jonge spelers kunnen hierin een rol vervullen. Wil je meer weten over onze werkzaamheden en ambities? Ook dan praten we je met enthousiasme bij. Je kan contact met ons opnemen door een mail te sturen naar scheidsrechters@rigtersbleek.nl

OPENINGSTIJDEN

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag/Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek

G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede
T. 053 – 435 92 39

Tonen in Google maps

Gebruiksvoorwaarden

Privacy Policy