STICHTING RIGTERSBLEEK SPONSORING

De Stichting Rigtersbleek Sponsoring is in het leven geroepen om de gehele vereniging te ondersteunen en op een “hoger niveau” te krijgen en te houden. Niet alleen met betrekking tot de prestaties, maar ook om de goede naam van Rigtersbleek uit te dragen. De hoofdactiviteit is het inzamelen van zoveel mogelijk financiële middelen om het bovengenoemde doel te realiseren. Geld wordt ingezameld door de Club van 100, de wekelijkse bingo en door het organiseren van andere evenementen.

Het totaal verzamelde geld wordt uitgekeerd aan allerlei voetbalactiviteiten in alle geledingen, van de F-pupillen tot en met het eerste elftal. Ook levert de stichting een bijdrage aan grote duurzame uitgaven van de voetbalvereniging. De stichting heeft veel geld geïnvesteerd in projecten die een verbetering en verfraaiing van de accommodatie hebben opgeleverd, waaronder de tribunes, kleedkamers en Het Paviljoen. Daarnaast heeft de SRB ook bijdragen geleverd aan kleding, waaronder de trainingstenues van het eerste elftal en coachjassen voor de leiders.

De Club van 100
Deze groep sponsort de stichting met € 45,00 per sponsor per jaar. Deze sponsoren hangen met een naambordje aan het Club van 100 bord in het paviljoen. Dit geld wordt voor allerlei doeleinden besteed zodat een ieder binnen de vereniging hiervan kan profiteren. Aanmelden kan bij de heren Bertus Wagteveld of Gerard Lurvink.

CONTACT

Harm Kuipers

Voorzitter

Monique van Schayk

Secretaresse

Gerard Lurvink

Penningmeester

Bertus Wagteveld

Commissielid

OPENINGSTIJDEN

Het Paviljoen
Maandag t/m vrijdag | 08.00 – 24.00 uur
Zaterdag | 08.00 – 22.00 uur
Zondag | 08.00 – 20.00 uur 

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag | 11.00 – 19.00 uur
Zaterdag/Zondag | 08.00 – 19.00 uur  

Eetcafé
Maandag t/m vrijdag | 17.00 – 19.00 uur
Zaterdag / Zondag | Gesloten 

Ontmoetingspark v.v. Rigtersbleek

G.J. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede
T. 053 – 435 92 39

Tonen in Google maps

Gebruiksvoorwaarden

Privacy Policy