Word vrijwilliger

DSC_0066-scaled

Onze vrijwilligers

De vrijwilliger als spin in het web van Rigtersbleek

Onze mooie vereniging kan niet bestaan zonder al die vrijwilligers en wij zijn er dan ook heel trots op dat wij meer dan 200 vrijwilligers en (maatschappelijke) medewerkers hebben die zijn verbonden aan onze mooie sportvereniging. Onze vrijwilligers zijn actief als trainer, coach van een team, scheidsrechter, bardienstmedewerker, bestuurslid of zijn lid van een van de vele andere afdelingen binnen de vereniging. Dankzij deze vrijwilligers en (maatschappelijke) medewerkers is het sportpaviljoen tot wel 360 dagen per jaar geopend en wordt het onderhoud dagelijks verzorgd door een groep van tot wel 30 betrokkenen.

Op alle doordeweekse dagen, van 14.00 tot 19.00 uur, worden de kinderen begeleid door een professioneel, sportief, enthousiast en deskundig team. De kinderen doen mee aan diverse activiteiten en kunnen daarnaast gesprekken voeren met de wijkcoach. Van 14.00 tot 15.30 uur kunnen de kinderen binnenlopen, zodat aansluiting bestaat met schooltijden. Van 15.30 tot 18.00 uur zijn er verschillende leuke, sportieve en educatieve activiteiten. Aan het eind van de dag eten de kinderen gezamenlijk een warme maaltijd en vertrekken om 19.00 uur huiswaarts.

Samen maken wij de club

De begeleiding van de verschillende sportteams wordt verzorgd door wel 70 teammanagers en meer dan 60 trainers en Rigtersbleek biedt ook G-voetbal en peutervoetbal in ruime mate aan. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de uitstekende wedstrijdleiding van de 28 bij Rigtersbleek aangesloten scheidsrechters.


Naast deze geweldige betrokkenen heeft ons mooie vereniging ook een goede samenwerking met Fysiotherapie de Bleek, het Zone.college en Gezondheidscentrum Twekkelerveld (specifiek: de huisartsenpraktijk); zij zijn maatschappelijke partners van Rigtersbleek en van groot belang voor de continue ontwikkeling die wij als vereniging doormaken.

Een betrokken

Bestuur

Het bestuur van Rigtersbleek is dan ook zeer gelukkig dat ieder seizoen weer veel leden bereid zijn om een deel van hun vrije tijd beschikbaar te stellen in het belang van de club en haar leden. De betrokkenheid van ook niet-leden en de maatschappelijke partners heeft gezorgd voor een volgende stap in de verdere groei van deze geweldige club.