Welzijn

Welzijn bij

v.v. Rigtersbleek

Bij Rigtersbleek bieden we een veelzijdige omgeving voor ontmoetingsgroepen, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, jongeren en vrijwilligers. Ontdek hoe deze groepen samenkomen om te groeien, leren en bijdragen aan onze gemeenschap. Hier krijgt iedereen de kans om zijn of haar potentieel te benutten en verbinding te maken.
Het Paviljoen is een levendige ontmoetingsplek waar diverse groepen samenkomen om verbinding te zoeken en sociale contacten te versterken. We staan altijd open voor nieuwe ontmoetingsgroepen en heten iedereen welkom.
Meer weten over de ontmoetingsgroepen? Neem contact op met ons
De doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij de club weer invulling in hun dagelijkse leven, krijgen kansen om te leren, maken een enorme persoonlijke groei door en breiden hun sociale netwerk uit.
Meer weten over deze doelgroep? Neem contact op met ons
Ook jongeren krijgen de kans om in de keuken, de bar, het buitenpark of andere afdelingen aan het werk te gaan. Hierdoor kunnen ze diverse waardevolle vaardigheden en ervaringen opdoen, waaronder het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van zelfvertrouwen en het uitbreiden van hun netwerk. Ook ontwikkelen ze belangrijke levensvaardigheden die in hun toekomstige carrière en persoonlijke leven van pas zullen komen.
Meer weten? Neem contact op met ons
Onze vrijwilligers nemen diverse rollen op zich, waaronder die van trainer, teamcoach, scheidsrechter, bardienstmedewerker, bestuurslid en ze zijn lid van verschillende andere afdelingen binnen de vereniging. Dankzij deze inzet is het sportpaviljoen maar liefst 360 dagen per jaar geopend en wordt het dagelijkse onderhoud verzorgd door een betrokken groep.
Meer weten over onze vrijwilligers? Neem contact op met ons