Ons team

Maak Kennis

met ons Team

Voetbalclub Rigtersbleek, als actieve en levendige vereniging, draait op de inzet van vrijwilligers. We zijn trots op ons team van meer dan 200 toegewijde vrijwilligers, stagiaires en (maatschappelijke) medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor onze club.

Deze betrokkenen vervullen diverse essentiële rollen, zoals trainer, teamcoach, scheidsrechter, bardienstmedewerker en bestuurslid, en maken deel uit van verschillende afdelingen binnen de vereniging. Dankzij hun inzet is ons sportpaviljoen maar liefst 360 dagen per jaar geopend, en wordt het dagelijkse onderhoud met toewijding verzorgd door een hechte groep.

Voor iedereen een plek

Daarnaast creëren we een warme en ondersteunende omgeving voor mensen die willen participeren in de maatschappij. Hier kunnen ze zichzelf zijn, in een rustig tempo werken, en een dagstructuur en sociaal netwerk opbouwen.

Ook jongeren krijgen bij ons de kans om ervaring op te doen in de keuken, achter de bar, op het buitenpark of in andere afdelingen. Dit biedt hen waardevolle vaardigheden en ervaringen, zoals verantwoordelijkheid nemen, zelfvertrouwen opbouwen, en hun netwerk uitbreiden. Voor de bedrijven die de vereniging ook een warm hart toedraagt en eveneens een bijdrage wil leveren aan de maatschappelijke doelen van de club is het mogelijk om lid te worden. De investering die het bedrijf doet door lid te worden komt grotendeels ten goede aan de projecten voor De Bleek en daarnaast profiteren leden uiteraard ook zelf van het lidmaatschap.

Bij Rigtersbleek zijn alle werkzaamheden georganiseerd onder de volgende afdelingen:

Onze vrijwilligers nemen diverse rollen op zich, waaronder die van trainer, teamcoach, scheidsrechter, bardienstmedewerker, bestuurslid en ze zijn lid van verschillende andere afdelingen binnen de vereniging. Dankzij deze inzet is het sportpaviljoen maar liefst 360 dagen per jaar geopend en wordt het dagelijkse onderhoud verzorgd door een betrokken groep.
Het Ontmoetingspark Rigtersbleek biedt deskundige en professionele begeleiding aan stagiaires van diverse opleidingen in de regio, waaronder zowel hogescholen als het voortgezet onderwijs.

Erkend leerbedrijf

Wij bieden jou de kans om een echte allrounder te worden in zowel de keuken als de bar. Je komt terecht in een jong en energiek team, waar volop ruimte is om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Op zoek naar een bijbaan in de horeca?