Een warme en veilige plek voor kinderen om nieuwe vrienden te maken

Bij Thuis@Rigtersbleek bieden we kinderen een warme en veilige omgeving aan waarin zij professionele ondersteuning en begeleiding krijgen, dicht bij huis. Alles draait om de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen, waarbij het opbouwen van nieuwe vriendschappen centraal staat. Zowel de kinderen als hun ouders krijgen de kans om hun sociale netwerk uit te breiden met actieve ondersteuning. Op verschillende niveaus leren de kinderen samen te werken en gedragsregels te hanteren in een duidelijke en heldere structuur.

Onze enthousiaste en deskundige coaches werken nauw samen met wijkcoaches en/of begeleiders van andere welzijnsorganisaties. Ouders worden actief betrokken in dit proces, zodat we samen zorgen voor de best mogelijke ontwikkeling van elk kind.

Op doordeweekse dagen, tussen 14.00 en 18.30 uur, nemen de kinderen deel aan sportieve, leerzame en leuke activiteiten. Ook is er altijd ruimte voor gesprekken met de verschillende coaches. De middag start met een inloopmoment tussen 14.00 en 15.15 uur, ideaal aansluitend op schooltijden. Vervolgens kunnen de kinderen van 15.30 tot 18.00 uur meedoen aan allerlei activiteiten, zoals voetballen, boksen en knutselen. Ook worden geregeld activiteiten buiten Sportpaviljoen Rigtersbleek georganiseerd, denk aan een bezoek brengen aan de bioscoop of de Waarbeek. Na een dag vol plezier sluiten we af met een gezamenlijke, warme maaltijd, waarna de kinderen om 18.30 uur naar huis gaan.

Onze enthousiaste en deskundige coaches

Meer informatie

Ook tijdens vakantieweken zijn er van maandag tot en met vrijdag activiteiten, van 11.00 tot 16.00 uur. Gedurende liefst 250 dagen per jaar biedt Thuis@Rigtersbleek volop kansen voor kinderen om samen te spelen, te leren en nieuwe vrienden te maken.