Voorlopige teamindelingen onder 23 t/m mini's seizoen 2024 / 2025

Na veelvuldig overleg tussen Hoofd Jeugd Opleiding Joost du Gardijn, Assistent HJO Dion van Dijk, trainers en leiders is de volgende indeling tot stand gekomen. De keuzes zijn tot stand gekomen na veel input die we kregen over onder andere: vaardigheden, spelers die bij elkaar willen spelen, opkomst op trainingen, motivatie, gedrag, wensen en overige zaken.

Dit langdurige en zorgvuldige proces kan alsnog ‘fouten’ met zich meebrengen. Ziet u iets in de lijst over uw kind, of is er iemand niet (goed) op deze lijst gekomen, of zijn de gegevens die er staan onjuist, dan horen wij dit graag. Dit kan aangegeven worden via de huidige trainer of leider, die het dan correspondeert naar de HJO of Assistent.

In de indelingen staat onder andere het niveau waar men op gaat spelen, eventueel de trainer/leider, de keepers, meiden, dispensatiespelers en overige zaken. Deze zijn met kleuren aangegeven.

In de voorlopige teams O23-1, O19-1, O17-1, O15-1, O13-1 en O12-1 kunnen selectieprocedures plaatsvinden, waarbij deze voor de zomervakantie overgaan in definitieve selecties. Vanaf de O12 t/m de O8 gaan op de maandag de 1 en 2 teams samen trainen met zoals overal minimaal 1 trainer per team.

De trainingen van de huidige en/of nieuwe teams gaan voor iedereen door tot en met eind juni. Daarna gaat de Rigtersbleek Academy op de vrijdagen en het Peutervoetbal op zaterdag in ieder geval door in de Zomervakantie. Wilt u hier meer informatie over hebben en mee gaan doen, dan horen we dat graag.

Ten slotte

Aandacht voor