Voorliggende voorziening

Thuis @ Rigtersbleek

Binnen Thuis@Rigtersbleek ontvangen kinderen professionele ondersteuning en begeleiding in een veilige omgeving, dichtbij huis. Zowel kinderen als ouders breiden hun sociale netwerk uit met actieve ondersteuning. De focus ligt op de ontwikkeling van de kinderen, waarbij ze op verschillende niveaus leren samenwerken en gedragsregels volgen binnen een duidelijke en heldere structuur.
DSC_0066-scaled

Over Thuis@

De coaches van Thuis@ observeren, ondersteunen en begeleiden de kinderen en doen dat in samenwerking met de wijkcoach of een coach van een andere welzijnsorganisatie. Ouders/begeleiders worden actief betrokken in dit proces. Op alle doordeweekse dagen, tussen 14.00 en 18.30 uur, worden de kinderen begeleid door een professioneel, sportief, enthousiast en deskundig team. Tijdens deze uren nemen de kinderen deel aan diverse activiteiten en hebben ze de mogelijkheid om gesprekken te voeren met de coaches.
Het inloopmoment
Het inloopmoment is van 14.00 tot 15.15 uur, waardoor het aansluit op schooltijden. Van 15.30 tot 18.00 uur zijn er verschillende leuke, sportieve en educatieve activiteiten. Na afloop van de dag genieten de kinderen gezamenlijk van een warme maaltijd, waarna ze om 18.30 uur naar huis gaan.

En tijdens de vakantie?

In vakantieweken vinden de activiteiten ook plaats op alle doordeweekse dagen, met aangepaste tijden van 11.00 tot 16.00 uur. Hierdoor zijn kinderen 250 dagen per jaar welkom en kunnen ze deelnemen aan de activiteiten.

Meer weten? Neem dan contact op via thuis@rigtersbleek.nl